Hiihdon MM: Iivo Niskanen voittoon 15km perinteisellä!

Julkaistu: 13.02.2019 11:42


Hiihdon MM: Iivo Niskanen voittoon 15km perinteisellä!
Hiihdon MM 2019 | Miesten 15km perinteinen 27.2.2019 | Klo 13:00
Hiihdon MM-kisat 2019 pitävät sisällään yhden erityisen matkan, missä suomalaiset voivat tosissaan odottaa kirkkainta mitalia. Tämä matka käydään helmikuun 27. päivä ja se on miesten 15km perinteisen kilpailu. Yleisemmin Seefeldin mm-kisoissa hiihdetään vapaalla hiihtotyylillä, mutta tämä matka sopii erityisen hyvin Suomen hiihtäjätähdelle Iivo Niskaselle.

Iivo puolustaa 15km perinteisen maailmanmestaruuttaan, jonka hän voitti Lahden mm-kisoissa vuonna 2017. Iivo on myöskin olympiavoittaja 50km perinteiseltä viime vuodelta ja hallinnut tänä vuonna 15km perinteisen matkoja myös maailmancupissa. Vapaalla Iivo ei ole niin hyvä, mutta perinteisellä eittämättä maailman paras mieshiihtäjä tällä hetkellä.

Iivon pahimpia haastajia tällä matkalla on venäläinen Alexander Bolshunov sekä norjalaiset Emil Iversen ja Didrik Toenseth. Iivon kunto on ollut jälleen hyvin nousujohteinen ja viimeksi tätä matkaa perinteisellä herrasmiehet ovat hiihtivät 17. helmikuuta ja tätä ennen Otepäässä. Otepään kisassa Iivo voitti matkan suvereenisti jättäen Bolshunovin 15 sekunnin päähän, sekä Toensethin jopa 46 sekunnin päähän. Iivo ei vielä tuossa kisassa ollut kuitenkaan edes aivan parhaassa terässään Suomen urheilugaalan jäljiltä. Iivo kertoi itse voiton jälkeen haastattelussa, että olosuhteet olivat vaikeat ja väsymystä oli alla, mutta pystyi silti hiihtämään hyvin.

Bolshunov oli kovassa iskussa Cognessa ja jätti Iivon toiseksi, mutta uskomme että Iivo sai tietää jossain vaiheessa matkaa olevansa jo tarpeeksi jäljessä eikä turhaan puristanut aivan viimeisiä mehujaan itsestään irti ja sijoittui toiseksi.Kuntokäyrä on varmasti vain nousussa Iivolla kokoajan MM-kisoja kohti. Iivo on loistava hiihtäjä arvokisoissa ja pystyy venymään kovassa paikassa. Tästä todisteena neljä arvokisamitalia ja kaikki perinteisen matkoilta.

Kertoimet heittelevät runsaasti eri vedonlyöntisivustoilla. Tällä hetkellä kuitenkin esimerkiksi LeoVegas ja MrGreen tarjoavat jopa 2,30 kertoimen Iivon maailmanmestaruudelle. Muilla sivustoilla kertoimet ovat vielä luokkaa 1,90. Mielestämme Iivon ja hänen valmentajansa Olli Ohtosen ns. track recordi siitä, miten kunnon ajoitus osataan tehdä arvokisoihin on loistava. Kukaan ei voi kiistää, että Iivo on maailman paras perinteisen hiihtäjä tällä hetkellä ja mielestämme 1,80 kertoimella Iivon maailmanmestaruus tällä matkalla on loistava pelikohde.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Iivo Niskanen @2.30

Unibet - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.30

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.30

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan