Miesten Korisliiga: Kataja - Pyrintö

Miesten Korisliiga | Kataja - Pyrintö | 16.11.2022 | 18:30

Kohde sulkeutuu: 16.11.2022 18:30


Miesten Korisliiga palaa maaottelutauolta verraten pohjoisessa Suomessa. Kauhajoella kohtaavat Karhubasket ja Lahti Basketball, "susirajalla" puolestaan Joensuun Kataja Basket ja Tampereen Pyrintö.

Kataja löysi tauon aikana korvaajan takamiehelleen Christian Keelingille. Hän pystyi loukkaantumisen takia pelaamaan vain yhdessä ottelussa, minkä vuoksi pallollinen pelaaminen on jäänyt liiaksi Tuomas Hirvosen harteille.

Hirvonen on toki selviytynyt hyvin 7,1 koriin johtaneen syötön mainiolla keskiarvolla. Vastaavasti pallonmenetyksiäkin on tullut suhteellisen paljon (3,5), ja lisäksi peliminuutit ovat nousseet turhan suuriksi.Keelingin tilalle tulee Lamonte Turner. Peliluvan ehtiminen keskiviikoksi on toistaiseksi epävarmaa. Ja ehtii lupa tai ei, on uuden miehen suoritustaso luonnollisesti aina kysymysmerkki ensimmäisen ottelun alla.

Katajan niin sanottuna neljäntenä ulkomaalaisena on pelannut Camron Reece. Miesten I divisioona B:hen ensisijaisesti kaavailtu Camron Reece ei luonnollisestikaan täytä Korisliigassa kovin isoa roolia. Hän on pelannut ottelua kohti noin 12 minuuttia ja ottanut vain pienen määrän hyökkäyspään ratkaisuja 3,8 pisteen keskiarvolla.

Niukasti plusmerkkinen alkukausi


Joensuulaisjoukkueen vahvuudet ja heikkoudet ovat ylipäänsä olleet selvästi esillä. Puolustus toimii, ja omaan koriin päästettyjen pisteiden keskiarvo on liigan paras. Karhubasket on päässyt lähelle, mutta ero kaikkiin muihin joukkueisiin on jo merkittävä.

Kolikon kääntöpuoli on sitten hyökkäyksessä. Tehtyjä pisteitä on neljänneksi vähiten, ja moni muu joukkue on siinä keskiarvossa kaukana edellä. Etenkin kaukoheitto-osaaminen on huolestuttavan heikkoa.

Toisaalta Katajan alkukausi on kuitenkin ollut niukasti plusmerkkinen. Turnerin onnistumisista riippuu, mihin suuntaan tämä aika ennen joulua lähtee.

Pyrintö ei lähtenyt vaihtamaan pelaajia


Pyrinnön kausi alkoi puolestaan nihkeästi, ja näytti vääjäämättömältä, että ainakin yksi ulkomaalaispelaaja pitäisi vaihtaa mieluummin hyvin nopealla aikataululla. Lisäksi kotimainen pelaajisto on rajallinen.

Maajoukkuetauollakaan ei silti lähdetty muutoksiin, eli esimerkiksi Jaquan Lawrence jatkaa edelleen. Perusteensa tälle päätökselle on, sillä Lawrence ja esimerkiksi LJ Thorpe ovat vähitellen pystyneet tuottamaan hyökkäyspelissäkin lokakuun alussa nähtyä parempaa.Onkin perusteltua antaa hieman aikaa, sillä osa yhdysvaltalaisista ovat joko melko tai erittäin kokemattomia eurooppalaisen koripalloilun suhteen. Thorpen rooli yksi vastaan yksi -pelaamiseen perustuvassa Pyrinnön pelaamisessa on suuri, sillä hän pystyy onnistuessaan jakamaan palloa tehokkaasti joukkuekavereilleen.


Ottelukohtaista ja ottelun sisäistä heilahtelua tapahtuu Pyrinnöllä erityisen paljon juuri pelitavasta ja kokemattomasta pelaajistosta johtuen. Positiivista tässä on se, että jo suhteellisen hyvin onnistuessaan mahdollisuudet ottelun pitämiseen tasaisena Katajan vieraanakin ovat hyvät.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Pyrinnön voitto +12,5 pisteen tasoituksella @1.94

Mr Green - Lue arvostelu

1.94

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.85

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.85

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.78

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä