Mäkihyppy : Maailmancup - Tauplitz

Julkaistu: 13.02.2020 20:55


Mäkihyppy : Maailmancup - Tauplitz
Mäkihyppy | Maailmancup - Tauplitz | 11:00
Bethard Bethard
Miesten mäkihypyn maailmancup jatkuu jälleen 15. helmikuutakuuta Tauplitzissa Itävallassa. Kisataukoa on kertynyt edellisen, Willingenin pidetyn kilpailun jälkeen viikon verran. Maailmancup on yli puolen välin ja selkeää kaulaa suosikeissa ja vedonlyöntitoimistojen vetomiehissä löytyy.

Saksalainen Karl Geiger on nostanut markkina-arvoansa hurjasti mutta menettänyt johtopaikkansa toiseksi kokonaiskilpailupisteillään 1045. Ensimmäisenä kokonaistilanteissa Tauplixin kisaan lähtee Itävaltalainen maailmanennätysmies Stefan Kraft 1113 pisteellä. Kokonaiskilpailussa ennen kauden alkuakin povattu ennakkosuosikki Ryoyu Kobayashi Japanista on menettänyt johtopaikkansa ja on nyt neljäntenä 936 pisteellä. Kolmantena hirmuista loppukauden kiriä pitävä Puolan David Kubacki jonka hurjat tulokset siivittävät häntä kohti johtopaikkaa kokonaistilastoissa ja pisteissä,pisteitä miehellä 940.


Tauplizin kilpailun voittajasta annetaan erinomaisia pelikertoimia. Tarkasteltuna kolmen ennakkosuosikin kertoimia, pelikelpoisia ovat jokainen vedonlyöntiyhtiöiden ennakoima kärkikilpailija. Kolmantena kokonaispisteissä oleva Dawid Kubacki on viime kisoissa osoittanut hurjaa parannusta hyppyihinsä verrattaen esimerkiksi kokonaispisteiden kakkoseen Karl Geigeriin jonka hyppy on luistanut alusta saakka ja suorittaminen on ollut varmaa. Kubacki nostaa päätänsä jokaisessa kilpailussa napsien podium paikkoja kerta toisensa jälkeen. Miltei jokainen Kubackin kilpailu viimeisestä kymmenestä on tuonut miehelle mitallin ja hyppy senkun paranee pois lukien viime viikon kisan Willingenissä jossa hyppy ei onnistunut joka laskee mahtavasti ennakkoasetelmia kertoimien suhteen silmällä pitäen Tauplizin kisaa jonka Kubacki voittaa.

Pelivalintamme:

Kubacki voitto @10

Unibet - Lue arvostelu

10

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

10

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

10

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

10

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

8.00

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan