Liiga: Mikä joukkue vaihtaa päävalmentajaa ensimmäisenä?

Julkaistu: 12.09.2019 12:58


Liiga: Mikä joukkue vaihtaa päävalmentajaa ensimmäisenä?
Liiga | Mikä joukkue vaihtaa päävalmentajaa ensimmäisenä? |
Taas on se aika vuodesta, kun uusi liigakausi starttaa. Useat erilaiset spekulaatiot valtaavat työyhteisöjen kahvipöydät kuten, kuka voittaa mestaruuden, kenestä pistepörssin voittajaksi ja kuka saa ensimmäiseksi potkut?

Pohditaan hieman Liigan valmentaja tilanteita, kuka voisi saada ensimmäiseksi potkut? Suurinta luottamusta vedonlyöntiyhtiöiden näkökulmasta nauttivat Kärppien Mikko Manner, Tapparan Jukka Rautakorpi, Ilveksen Karri Kivi ja HPK:n Antti Pennanen. Näiden herrojen irtisanomisesta saa selvästi isointa kerrointa, mutta paljon pitää tapahtua että, joku näistä lähtisi ensimmäisenä.

Jarno Pikkarainen HIFK


HIFK lähtee kauteen jälleen yhtenä mestarisuosikkina ja joukkueen kerroin mestaruudesta on Kärppien jälkeen toiseksi pienin. Kausi 2018–2019 sisälsi HIFK:n tyyliin paljon tapahtumia, päävalmentaja vaihtui ja pelaajisto koki muutoksia. Lopulta joukkue selviytyi kolmantena vuotena peräkkäin välieriin, jota voidaan pitää hyvänä suorituksena. Tästä sisuuntuneena HIFK hankki riveihinsä mm. HPK:ssa loistaneet Otto Paajasen ja Teemu Turusen. Kaiken tämän jälkeen HIFK:ssa lähdetään varmasti hakemaan mestaruutta, eikä vähempi kelpaa. Mestaruustavoite ja isot hankinnat lisäävät myös päävalmentajan painetta, eikä Jarno Pikkarainen ole välttämättä Liigan mestarijoukkueen päävalmentaja. 15.00 kerroin ensimmäisistä potkuista on kelpo tarjous, sillä monella muulla joukkueella ei ole välttämättä pelimerkkejä vaihtaa valmentajaa, vaikka olisi tarve.

Kalle Kaskinen TPS


Kalle Kaskinen aloittaa kolmannen kautensa TPS:n päävalmentajana. Kaudella 2017-2018 TPS sijoittui lopulta neljänneksi häviten välierät Tapparalle suoraa otteluvoitoin 4-0 ja pronssiottelun HIFK:lle 1-0. Viime kaudella TPS sijoittui runkosarjassa neljänneksi ja lähti playoffeihin suosikkina HPK:ta vastaan, mutta tippui otteluvoiton 4-1 tulevalle mestarille. Kaskinen on molemmilla kausilla saanut joukkueen pelaamaan hyvin runkosarjassa, mutta keväällä joukkue on alisuorittanut. Kaskisen sopimus loppuu kauden jälkeen, eikä joukkueella olisi varaa jälleen alisuorittaa keväällä. Ongelmat saattavat Turussa eskaloitua tällä kertaa ennen kevättä, sillä joukkueesta lähti käytännössä kaksi parasta pelaajaa, kun Oula Palve ja Kaapo Kakko suuntasivat isonmeren taakse NHL jäille.

Case Jonne Virtanen
Tämmöisen kohun jälkeen väkisinkin valmentajalla on painetta, eikä joukkueen ilmapiiri ole missään nimessä puhdas. HIFK:n tapaan TPS:llä on vara vaihtaa valmentajaa, jos tulokset niin vaativat. Kaskisen sopimus päättyy kauden jälkeen, joten jos syksyllä ei peli kulje niin kaikkien sekoilujen jälkeen potkut ovat erittäin todennäköiset. Fanit ovat jo tässä kohtaa valinneet puolensa, miten käy jos joukkue ei pärjää?

Pelivalintamme:

TPS @4.00

LeoVegas - Lue arvostelu

4.00

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

4.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

4.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

3.50

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.50

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

3.50

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

3.00

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan