Mikä on Facebookin uusi nimi?

Facebook suunnittelee nimenmuutosta ja Betsson puolestaan tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden lyödä vetoa uudesta nimestä!
Kohde sulkeutuu: 28.10.2021 16:00
Facebookin suunnitelmat muuttaa emoyhtiönsä nimeä levisivät julkisuuteen viime viikolla. Nimenmuutos on osa yhtiön uudelleenbrändäystä, jonka jälkeen yhtiön sosiaalisen median brändit kuten Facebook, Instagram ja WhatsApp ovat uuden emoyhtiön tytäryhtiöitä. Uusi nimi oletetaan julkaistavan torstaina 28. lokakuuta Facebook Connect-konferenssin yhteydessä.

Kriisiajan uudelleenbrändäystä


Facebook on viime aikoina ollut historiallisen kovan kritiikin kohteena, mikä on suurella todennäköisyydellä vauhdittanut koko uudelleenbrändäysprojektia. Virallinen kanta yhtiöllä on toki se, että tämä kaikki on osa siirtymää kohti perustajaomistaja Mark Zuckerbergin haaveilemaa "metaversea", online-maailmaa jossa yhdistyvät sosiaalisen median elementtien lisäksi myös mm. kaupankäynti ja työskentely.

Niin tai näin, Facebookin aikeista etsiä emoyhtiölleen uusi nimi ja mikä ettei. Onhan Facebook ollut pitkään lähes synonyymi koko sosiaaliselle medialle. Muutos on ymmärrettävä myös bisnesnäkökulmasta, Facebook on jo pitkään ollut myös paljon muuta kuin vain sosiaalisen median alustojen tarjoaja. Zuckerberg on myös toistuvasti painottanut tätä siirtymää sosiaalisesta mediasta em. "metaverseen".


Mikä on uusi nimi?


Vedonlyöntisivusto Betsson on ajan hermolla ja tarjoaa spesiaalikohteen, jossa voi lyödä vetoa Facebookin uudesta nimestä. Mikäli uutta nimeä ei torstain konferenssissa julkisteta, panokset palautetaan.

Yleisesti on spekuloitu, että uuden nimen tulisi sekä ottaa huomioon nykyiset palvelunsa ja samalla sopia myös yhtiön tulevaisuuden visioon. Pienimmän kertoimen Betsson antaa vaihtoehdolle Horizon, joka mukailisi yhtiön Horizon Worlds-virtuaalipeliä. Numbers, The Verse, The MetaBook ja Connect tulevan tiukasti kannoilla.

Hieman kieli poskessa listalle lienee lisätty myös Zuckerbergin vaimon nimi Priscilla. Ajatus on sinänsä kaunis kuten toki nimikin, mutta juuri kauemmas "metaversea" ei tämä ehdotus voisi osua.

Alta voit katsoa kaikki nimivaihtoehdot kertoimineen. Mikä on sinun valintasi? Betsit voit iskeä sisään Betssonilla torstai-iltapäivään saakka.Listan viimeinen vaihtoehto puolestaan on se, että Facebook ei ota emoyhtiölleen lainkaan nimeä vaan brändää itsensä uudelleen esimerkiksi pelkän symbolin kautta. Tunnetuin esimerkki moisesta on laulaja Prince, joka suosionsa huipulla otti taiteilijanimen ja identifioi itsensä joko symbolilla tai 'The Artist Formerly Known As Prince'-litanialla.

Princen tapauksessa symboli yhdisti sekä naisen että miehen symbolit. Ehkäpä Zuckerberg voisi yhdistää tunnetuimpien sosiaalisten median logojensa piirteitä? Ainakin graafikoilla piisaisi siinä tapauksessa lähipäivinä kiirettä.

Pelivalintamme:

Pelkkä symboli - Ei nimeä @50

Betsson - Lue arvostelu

50

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena