MLB: Milwaukee Brewers - Chicago Cubs

Julkaistu: 03.09.2018 18:42


MLB: Milwaukee Brewers - Chicago Cubs
MLB | Milwaukee Brewers - Chicago Cubs | 21:10
Miller Parkilla kohtaavat kaksi hyvässä vedossa olevaa joukkuetta. Milwaukee Brewers on voittanut seitsemän ottelua viimeisistä 10stä ja Cubs on pistänyt vielä yhdellä voitolla paremmaksi. Cubsin osakkeet ovat omissa silmissäni nousseet, sillä joukkueen hyökkäyspeli vaikuttaa vahvalta ja syöttäjätkin ovat onnistuneet laajalla rintamalla.

Brewers lähtee otteluun syöttäjänään Zach Davies, joka palaa kentille pitkän loukkaantumisesta johtuneen tauon jälkeen. Daviesin viimeisin startti on toukokuun lopulta. 25-vuotias syöttäjä ehti starttaamaan kotikentällä viisi kertaa ennen loukkaantumistaan. Saldoksi kyseisistä otteluista muodostui 1W-3L, ERA 5.33 ja WHIP 1.44.

Cubsin syöttäjänä aloittava Cole Hamels jatkoi edellisessä startissa vahvoja otteita, siitäkin huolimatta, että Cubs pelin lopulta hävisi. Kenties tulos olisi ollut toinen, jos Hamels olisi saanut syöttää viittä vuoroparia pidemmälle, sillä hän ei tuohon mennessä ollut antanut ottelussa juoksuakaan. Elokuun kuudessa startissa Hamelsin saldoksi muodostui 4W-0L, ERA 0.69 ja WHIP 1.00.

Nähtäväksi jää mikä on Daviesin kunto pitkän poissaolon jälkeen. Virheisiin ei ole varaa, sillä Cubsin offense tulee rokottamaan niistä armotta. Pitcher-etu on selkeästi vierasjoukkueella. Viimeksi juoksutuki oli Hamelsille tiukassa, mutta tuolloin vastassa olikin Metsin Jacob deGrom. Tänään tilanteen pitäisi olla helpompi ja uskon Cubsin johtavan ottelua viiden vuoroparin jälkeen.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Johtaa jälkeen 5 vuoroparin: Chicago Cubs @2.05

Unibet - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.05

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.05

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.05

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan