MLB: Milwaukee Brewers - Cincinnati Reds

Julkaistu: 17.04.2018 19:35


MLB: Milwaukee Brewers - Cincinnati Reds
MLB | Milwaukee Brewers - Cincinnati Reds | 02:40
Mr Green Mr Green
Reds järkytti Brewersiä voittamalla eilisen ottelun juoksuin 4-10. Tänään kotijoukkuella on siis revanssin paikka. Eilinen voitto oli Redsille vasta kauden kolmas, kun Brewers on 17sta ottelustaan voittanut kahdeksan ottelua.

Brewers lähtee otteluun syöttäjänään Junior Guerra, kenelle ottelu on vasta kauden toinen. Ensimmäisessä startissaan Guerra syötti vieraspelissä Cardinalsia vastaan 5.1 vuoroparia ja antoi neljä hittiä ja yhden juoksun. Guerra aloitti kauden Triple-A:ssa, missä hän ehti starttaamaan kerran ennen kutsua majoreihin. Tuossa ottelussa hän meni 5.2 vuoroparia ja antoi kaksi hittiä, sekä yhden juoksun.

Redsin syöttäjänä aloittava Sal Romano ei ole onnistunut vakuuttamaan alkukaudella. Spring Trainingeissa Romano syötti 15 vuoroparia 3.00 ERAlla, mutta kolmessa ensimmäisessä startissa hän antoi 15.1 vuoroparin aikana 17 hittiä ja 11 ansaittua juoksua. Viime kaudella Romano syötti Miller Parkilla 10.2 vuoroparia ja antoi 15 hittiä, sekä 11 juoksua, joista yhdeksän ansaittua.

Brewersin on pakko alkaa voittamaan myös kotikentällä. Toinen tappio putkeen yhtä sarjan heikointa joukkuetta vastaan olisi jo pienimuotoinen katastrofi. Romano ei ole toistaiseksi lyhyellä urallaan onnistunut Miller Parkilla, joten Brewersin offensella on nyt näytön paikka.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Milwaukee Brewers -1.5 @2.30

Unibet - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.30

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.30

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.30

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.23

Lunasta 150€ talletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.21

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan