MLB: Milwaukee Brewers - Colorado Rockies

Julkaistu: 04.10.2018 17:53


MLB: Milwaukee Brewers - Colorado Rockies
MLB | Milwaukee Brewers - Colorado Rockies | 0:07
Villikorttikierrokset on pelattu ja tulevana yönä polkaistaan varsinaiset pudotuspelit käyntiin. Milwaukee Brewers saa vastaansa, villikorttikierroksella Cubsin vieraissa voittaneen, Colorado Rockiesin. Kummatkin joukkueet pelasivat runkosarjan lopun vahvasti, viimeisten 12sta ottelun saldojen ollessa identtinen; 10W-2L.

Brewers lähtee otteluun samankaltaisella taktiikalla kuin Athletics eilisessä villikorttipelissä Yankeesia vastaan. Huonostihan Athleticsille tuossa ottelussa kävi, kuten vihjeessa ennakkoin. Brewersin syöttäjänä aloittaa Brandon Woodruff, joka on tällä kaudella kyllä aloittanut useasti, mutta lähinnä minoreissa. MLBn puolella Woodruffilla on allaan neljä starttia, joissa hän meni 1W-0L, ERA 6.32 ja WHIP 1.53. Woodruffin heikoin startti oli vieraissa nimenomaan Rockiesia vastaan, missä hän syötti kolme vuoroparia, antaen yhdeksän hittiä, sekä seitsemän ansaittua juoksua. Syyskuussa Woodruff syötti seitsemässä ottelussa relieverinä mainiosti 0.73 ERAlla, mikä selittänee osaltaan Brewersin kohtalaisen alhaista kerrointa.

Rockies lähtee otteluun syöttäjänään Antonio Senzatela, jonka runkosarjan loppu oli hyvän näköistä tekemistä. Viimeisissä kolmessa startissaan Senzatela syötti yhteensä 16.2 vuoroparia ja antoi 13 hittiä, sekä kolme ansaittua juoksua. Rockies voitti otteluista jokaisen. Vastustajat osuvat Senzatelan syöttöihin tien päällä vain .220 keskiarvolla, kun kotikentällä keskiarvo on .316. Senzatela ei ole kuluvalla kaudella syöttänyt Brewersiä vastaan, mutta viime vuonna hänen MLB-ura alkoi Miller Parkilta, missä hän syötti viiden vuoroparin shutoutin, antaen kaksi hittiä.

Brewersin kerroin selittynee kahdeksan ottelun voittoputkella ja sillä, että Rockiesia vastaan se on tällä kaudella 5W-2L. Rockies kykeni kuitenkin tiputtamaan Cubsin villikorttikierroksella ja se kykenee tiputtamaan myös Brewersin. Rockiesia pidän pudotuspelien mustana hevosena ja sen kelkassa lähdetään etenemään.

Pelivalintamme:

Colorado Rockies @2.33

Unibet - Lue arvostelu

2.33

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.33

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.33

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.33

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.33

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.30

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan