MLB: Milwaukee Brewers - Washington Nationals

Julkaistu: 23.07.2018 19:25


MLB: Milwaukee Brewers - Washington Nationals
MLB | Milwaukee Brewers - Washington Nationals | 03:10
Royal Panda Royal Panda
Brewes on voittanut viimeisistä 10stä ottelustaan vain kaksi, mutta kotikentällä joukkue on esiintynyt kohtalaisen hyvin. Jhoulys Chacín varassa on tänään paljon, mutta luottoa löytyy ainakin allekirjoittaneelta. Kumpikin joukkue taistelee villikorttipaikasta pudotuspeleihin. Tosin Nationalsille tehtävä lienee jo lähes mahdoton. Nationals on edellisistä 10stä ottelustaan voittanut neljä.

Chacín on kauden 21 startissa 8W-3L, ERA 3.68 ja WHIP 1.26. Kotikentällä statsit ovat hyvin samankaltaiset kuin vieraissakin. Vastustajat osuvat hänen syöttöihin Miller Parkilla .235 keskiarvolla. Heinäkuun kolmessa ottelussa Chacín on 2W-0L, ERA 3.50 ja WHIP 0.83. Edellisessä kotiottelussa hän syötti Bravesia vastaan seitsemän vuoroparia, antaen vain kolme hittiä ja kaksi juoksua.

Nats lähtee otteluun syöttäjänään Gio Gonzales, joka oli ennen All Star-taukoa ihan hyvässä iskussa, mutta vastustajat osuivat silti hänen syöttöihin lähes .300 keskiarvolla ja WHIP oli kohtuullisen karmea; 1.63. Vaikka Gonzales ei antanut 16 vuoroparin aikana kuin seitsemän juoksua, niin on helppo povata, että juoksuja alkaa jälleen jossain kohtaa ropisemaan.

Tämä kohta voisi olla esimerkiksi tänään. Chacín on pitchereistä lähtökohtaisesti vahvempi, eikä Brewersin kyntäminenkään tule jatkumaan ikuisuuksiin.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Lead After 5 Innings: Milwaukee Brewers @2.18

LeoVegas - Lue arvostelu

2.18

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.18

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.18

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan