MLB: Milwaukee Brewers - Washington Nationals

Julkaistu: 25.07.2018 18:42


MLB: Milwaukee Brewers - Washington Nationals
MLB | Milwaukee Brewers - Washington Nationals | 21:10
Royal Panda Royal Panda
Brewers saa syyttää itseään, että sen kaula Piratesiin on kutistunut kohtuullisen pieneksi, sillä ennen AL-taukoa joukkue hävisi Piratesille peräti viisi ottelua putkeen. Brewers on kuitenkin tauon jälkeen esiintynyt pirteämmin ja johtaa sarjaa Nationalsia vastaan 2-0. Brewers on National Leaguen toiseksi paras kotijoukkue. Nationals on viimeisistä 12sta ottelustaan voittanut neljä.

Brewersin syöttäjänä aloittaa vasta 22-vuotias Freddy Peralta. Peralta on startannut Miller Parkilla kahdesti. Hän syötti kyseisissä otteluissa yhteensä 13 vuoroparia ja antoi vain neljä hittiä ja yhden juoksun. Myös vieraissa hänellä on kulkenut mukavasti, kun viisi starttia ovat tuoneet saldon 2W-1L, ERA 3.70 ja WHIP 1.15. Vastustajat ovat osuneet Peraltan syöttöihin vain .144 keskiarvolla.

Nationals lähtee otteluun syöttäjänään Tanner Roark, joka on kesäkuun alun jälkeen syöttänyt 7.38 ERAlla ja heinäkuun kolme starttia ovat tuottaneet saldon 0W-3L, ERA 9.56, WHIP 2.19 ja vastustajat ovat osuneet hänen syöttöihin järkyttävällä .400 keskiarvolla.

Roark on ollut melko sekaisin, eikä Nationals joukkueenakaan ole viime vuosien veroinen. Uskon Brewersin pitävän ottelun ohjat alusta loppuun käsissään.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Johtaa jälkeen 5 vuoroparin: Milwaukee Brewers @2.00

LeoVegas - Lue arvostelu

2.00

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan