NBA: Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers

NBA | Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers | 03:00 | 7.12.2021
Kohde sulkeutuu: 07.12.2021 03:00
Clevelandin voittoputki katkesi pisteen tappioon Utahille. Milwaukee saattaa olla pelissä kovasti vajaamiehisenä.Cleveland Cavaliersin voittoputki katkesi sunnuntaina niukasti, kun Utah Jazz voitti sen pisteellä. Nyt Cavaliers pelaa pahassa paikassa, kun vastuksena on viime NBA-kauden mestari Milwaukee Bucks omalla kotikentällään. Tällä hetkellä Bucksilla on 15 voittoa, kun Clevelandilla on 13 voittoa. Bucksin supertähti Giannis Antetokounmpo on listattu otteluun day-to-day -statuksella, ja jos The Greek Freak päättää huilata tämän matsin, niin se antaisi Clevelandille hyvin paljon tasoitusta.

Clevelandin voittoputki kesti neljä matsia, eikä se viideskään voitto Utahia vastaan ollut kaukana. Cavaliers pääsi viimeiseen heittoon asti, mutta Darius Garlandin kuti meni ohi, eikä levypallo jäänyt Clevelandin käsiin. Garlandin heitto oli hivenen huonosti valittu. Kun Cavs oli vain pisteen tappiolla, niin fiksuinta olisi pelata pallo sille Clevelandin pitkälle pelaajalle korin alle, jolla on miss match puolustuksen kanssa. Siitä olisi saanut hyvän kahden pisteen heiton tai ainakin sitten vaparit. Nyt Garland ajautui yrittämään heittoa kaukaa. Kokemattomuus taisi olla viime sekuntien pelissä tekijänä, pallon olisi voinut pelata Ricky Rubiolle, joka olisi paremminkin löytänyt sen vapaan pelaajan.

Ehkä Jazz-ottelun viimeinen hyökkäys kuvastaa Clevelandin joukkuetta. Ryhmä on todella lupaava, mutta vielä kokematon.

Milwaukee aloitti heikosti, ja paransi sitten


Milwaukeen kauden alku oli hivenen tahmea. Ehkä sitten kyse oli mestaruuskrapulasta, kun joukkue hävisi ensimmäisistä kymmenestä matsista kuusi. Nyt viimeisistä kymmenestä ottelustaan Milwaukee on hävinnyt vain yhden, ja se oli kaksi matsia sitten Torontoa vastaan. Viimeksi Bucks voitti Miamin 22 pisteellä. Ottelu pelattiin ilman muutamaa staraa. Antetokounmpo oli sivussa, samaten myös sentteri Lopez, mutta niin olivat myös Miamin Adebayo sekä Butler.

Milwaukee oli Miamia vastaan tasainen ryhmä. Neljä avausviisikon pelaajaa teki vähintään 16 pistettä. Chicago Bullsissa Lauri Markkasen kanssa pelannut Bobby Portis oli nyt pitkien miesten puutteessa avauksessa ja teki komeasti 19 pistettä.

Jos Milwaukee pelaa ilman Lopezia ja Antetokounmpoa, niin sille tulee olemaan hankalaa Clevalandin kolmea tornia vastaan. Portis sekä avaukseen nostettu Mamukelashvili ovat selvästi heikompi pari kuin Allen ja Mobley, ja sitten on Cavsilla vielä seitsemän jalkaa pitkä Markkanen.


Kertoimet otteluun ovat noin 1.30 – 3.60, ja jos Antetokounmpo on sivussa, niin tämä on lahja. Ja vaikka The Greek Freak pelaisikin, niin syytä laittaa lantit Clevelandille. Vetomarkkina aliarvioi sitä jatkuvasti, joukkue pysyy parempienkin vauhdissa, kun koko ryhmä on terveenä. Cavs on voittanut tasoituksen nyt viidesti peräkkäin.
Lapulle Cleveland +7.5.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Cleveland Cavaliers +7.5 @1.93

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.9

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.87

Redeem your Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan