NBA: Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers

NBA | Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers | 04:00 | 19.12.2021
Kohde sulkeutuu: 19.12.2021 04:00
Milwaukee Bucksilla ei ole pitkiä miehiä pelikunnossa. The Greek Freak on koronakaranteenissa. Ainakin Allen, Markkanen ja Love ovat pelikunnossa Clevelandin pitkästä osastosta.Cleveland Cavaliersilla on alla komea viiden voiton putki. Vetomarkkinoiden tasoituksen Cavs on voittanut nyt 13 kertaa peräkkäin, eli jos olisi päättänyt laittaa silmät kiinni sen kummemmin pohtimatta lantit Cavaliersille koko kauden ajan, niin olisi komeasti voitolla. Cleveland oli viime kaudella surkea joukkue, mutta nyt palaset ovat osuneet kohdalle täydellisesti, ja Cavsin tulevaisuus näyttää erinomaiselta.Tällä kertaa Cavaliers on kuitenkin pahassa paikassa. Vierasmatsi viime kauden mestarin Milwaukee Bucksin kotikentällä on hankala peli. Viime kierroksella Bucks voitti Indianan 15 pisteellä.

Loukkaantumiset ja koronakaranteenit ovat isossa osassa NBA:ssakin. Milwaukeen ykkönen ja liigan viime kauden finaalisarjan MVP Giannis Antetokounmpo on koronakaranteenissa. Kaiken kaikkiaan seitsemän Milwaukeen pelaajaa on sivussa. Mainio laituri Khris Middleton on listattuna day-to-day -statuksella.
Bucksin pitkien miesten osastossa on poissaoloja, ja se on Clevelandia vastaan ongelma. Antetokounmpo on yksi pitkistä, vaikka pelaakin melkein mitä paikkaa vain. Brook Lopez sekä Bobby Portis ovat nyt varmasti sivussa. Milwaukee on nyt oikeastaan kokonaan ilman korinaluspelaajia.

Cavsin ylivoimaa korin alla


Clevelandin joukkueesta laituri Okoro on varmuudella sivussa. Erinomainen rookie Mobley on day-to-day -listalla. Mobleyn huilivuoro voisi olla fiksua. Ensimmäisen vuoden pelaajat ovat usein kovilla NBA:n otteluohjelman kanssa. Clevelandilla on tässä ottelussa joka tapauksessa ylivoima. Allen, Markkanen, Love ja Wade eivät saa vastusta rammasta Milwaukeesta.

Cavaliers voitti viime kierroksella Houston Rocketsin ylivoimaisesti 124-89. Clevelandin ylivoimaisuutta kuvastaa sekin, että 35 pisteen eron lisäksi Cavsin päävalmentaja Bickerstaff antoi peliaikaa joukkueen jokaiselle pelaajalle, Tacko Fall poislukien. Aika harvinaista NBA-ottelussa, että joukkueelta käy kentällä ja tekee pisteitä 13 pelaajaa. Samalla Clevelandin avainpelaajat saivat kaivattua huiliaikaa. Lauri Markkanenkin pelasi vain 19 minuuttia ja Jarrett Allen 18 minuuttia.


Vetomarkkina edelleen alirvioi Cavaliersia. Kertoimet ovat aikalailla tasan, vaikka Milwaukee on pahasti vajaamiehinen. Sarjataulukossakin joukkueet ovat peräkkäin, eikä Clevelandin menestys ole vahinko. Lapulle edelleen Cavaliersin voitto, kerroin on parhaimmillaan 1.95 ja lujassa laskussa.Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Cleveland Cavaliers @2.00

Osuma
Bethard - Lue arvostelu

2.00

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.00

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan