NBA: Milwaukee Bucks - Philadelphia 76ers

Julkaistu: 24.10.2018 17:24


NBA: Milwaukee Bucks - Philadelphia 76ers
NBA | Milwaukee Bucks - Philadelphia 76ers | 04:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Philadelphia 76ers hävisi eilen pelatussa ottelussa ilman Ben Simmonsia Detroitille lopulta jatkoajan jälkeen. Blake Griffin pamautti Philadelphian sukan läpi 50 pistettä ja Philadelphian puolustus ei pystynyt pidättelemään häntä postissa. Nyt sixers pelaa toisena iltana peräkkäin ja on matkustanut Detroitista Milwaukeehen. Simmonsin tilasta ei ole kerrottu uutta, mutta hän ei harjoitellut eikä pelannut eilen ollenkaan, joten hänen tilansa voi olla sen verta vakava, että hän ei ole myöskään tänään kentällä.

Sixersin avausmiesten kuormitus oli eilen kovaa ja varsinkin centeri Joel Embiidin. Hän tilastoi hurjat 33 pistettä, 11 levypalloa ja 7 syöttä. Hän on iso mies ja toisena iltana peräkkäin tällaisten minuuttien pelaaminen voi olla kovaa. Ottelun lopussa rasitusetu voi realisoitua Milwaukeen hyväksi.

Milwaukee Bucks on aloittanut puhtaalla pelillä ja voittanut kaikki kolme otteluaan. Milwaukeen kovin haaste tähän mennessä on ollut kovaa puolustava Indiana, joka kaatui numeroin 118-101. Milwaukee on levypallotilastossa toisena ja napannut lähes 14 hyökkäyspään levypalloa keskimäärin ensimmäisissä otteluissa. Milwaukee ottaa paljon heittoja kaaren takaa ja on osunut jopa 40% tarkkuudella, joka on liigan kuudenneksi tarkin tähän mennessä. Ilahduttava tilasto myös on koriin johtaneiden syöttöjen määrä, jossa Milwaukee on sijalla 7.

Milwaukeella on tänään kotietu, rasitusetu sekä vastustajan yksi parhaista pelaajista on vielä poissa. Milwaukee ja Sixers ovat neutraalissa tilassa melko tasaväkinen pari, mutta kaikki nämä tekijät kallistavat tätä ottelua suuresti Milwaukeen puolelle. Joukkue on päässyt lepäämään kaksi päivää ja tulee tänään energisenä parketille.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Milwaukee Bucks -6 @1.92

Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.91

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan