NBA: Milwaukee Bucks - Phoenix Suns

Julkaistu: 14.07.2021 13:07

NBA: Milwaukee Bucks - Phoenix Suns
NBA | Milwaukee Bucks - Phoenix Suns | 04:10 | 15.7.2021
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki NBA ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki NBA kauden 2020-2021 ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää NBA live stream sivultamme tai siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Milwaukee hyökkäsi viime matsissa korin alle, ja Phoenix ei pystynyt vastaamaan. Bucks pelaa varmasti samalla systeemillä.Milwaukee Bucks tuli NBA:n finaalien kolmosmatsissa taas mukaisin peliin. Milwaukee oli hävinnyt kaksi ensimmäistä matsia Phoenixin areenalla, mutta kolmannen pelin Bucks vei selvästi 120-100.

Kolmosmatsissa Phoenixin heittopeli petti. Aikaisemmin se oli ollut murhaavan tarkka, mutta nyt tuli onglemia. Bucks osui 15 pistettä enemmän kolmosen kaaren takaa ja yhdeksän pistettä enemmän vapariviivalta.

Suns oli heittänyt koko pudotuspelien ajan oikeastaan epätavallisen hyvin. Erityisesti keskimatkan hypärit Suns oli upottanut erityisen tarkasti. Näitä heittoja ei nyky-NBA:ssa suosita, kun ne eivät oli fiksuja heittoja, mutta kun joukkueessa on sellaiset tarkkakädet kuin Chris Paul ja Devin Booker, niin se on aivan ok ottaa neljän metrin hypäri.

Phoenix on heittänyt koko pudotuspelien ajan midrange -hypärit melkein 46 prosentin tarkkuudella. Milwaukeeta vastaan Suns on heittänyt vieläkin paremmin, 50 prosenttisesti midranget ja vielä yli 40 prosenttisesti kolmosen kaaren takaa. Jopa kolmosmatsissa Suns heitti yli 54 prosenttisesti keskimatkan heitot, mutta kolmoskaaren takaa vain noin 32 prosenttisesti.

Koripallolle on tyypillistä, että heittoprosenteissa on varianssia. Ensimmäisessä loppuottelussa Phoenix sai aikalailla apua tuomareilta ja kakkosmatsissa kolmoset upposivat 50 prosenttisesti.

Devin Booker ei ole nyt ollut aivan parhaimmillaan. Viime matsissa Booker laitettiin viimeisellä jaksolla penkille, kun hän oli tehnyt vain 10 pistettä 29 minuutissa. Milwaukeen Jrue Holiday pimitti Bookerin tehokkaasti.

Milwaukee dominoi korin alla


Milwaukeen vahvuus kolmosmatsissa oli korinaluspelaaminen. Bucks teki paintin alueelta 14 pistettä enemmän kuin Suns. Joukkueen pelisysteemiin kuului hyökätä korille ja se onnistui. Nyt vielä Dario Saric on sivussa, niin Phoenixin pitkien miesten osasto on kovin ohkainen. Ja kun Bucks hyökkää korille, niin sentteri Ayton herkästi ajautuu virheongelmiin.
Bucksin Antetokounmpo pelasi hyvän matsin viimeksi. Hän teki 41 pistettä ja aggressiivisella pelillä pää 17 kertaa vapariviivalle.

Milwaukee tulee varmasti koko loppufinaalien ajan hyökkäämään korille. Phoenix vastannee laittamalla korinaluksen täyteen pelaajia ja pakottamalla Bucksin heittämään kaukaa. Sitten se olisi Milwaukeen Holidayn ja Middletonin tehtävänä pakottaa puolustussumppu auki.

Nyt näyttää siltä, että tulossa taitaa olla pitkä ja tasainen ottelusarja. Antetokounmpo on taas kunnossa, ja se tekee Milwaukeen joukkueesta yhtä monipuolisen kuin Phoenixista. Antetokounmpo on tämän sarjan paras pelaaja, vaikka Chris Paul pelaisikin parasta peliään.Phoenixin olisi nyt löydettävä vastaus Milwaukeen systeemiin. Toinen vaihtoehto Phoenixille olisi heittää taas kolmoset yli 50 prosentin tarkkuudella. Sellaiseen ei oikein voi luottaa.


Vetomarkkinoilla finaalisarjassa kotijoukkueet ovat vahvoilla. Nyt Milwaukeen voittokertoimet ovat reilu 1.50 -lukemissa. Ei olisi ihme, jos sarja menisi seitsemään matsiin, ja kotijoukkueet ottaisivat voitot.
Nyt tasoitus on 4.5 pistettä, ja laitetaan sillä betsi Milwaukeelle.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Milwaukee Bucks -4.5 @1.95

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.93

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.93

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.93

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.93

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.93

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders