NBA: Milwaukee Bucks - Phoenix Suns

Julkaistu: 20.07.2021 10:28

NBA: Milwaukee Bucks - Phoenix Suns
NBA | Milwaukee Bucks - Phoenix Suns | 04:10 | 21.7.2021
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki NBA ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki NBA kauden 2020-2021 ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää NBA live stream sivultamme tai siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Milwaukee Bucks on jättämässä Phoenix Sunsin jalkoihin. Suns on taantunut, kun taas Bucks puolustaa hyvin ja hyökkää monipuolisesti.Milwaukee Bucks hävisi NBA:n finaalien kaksi ensimmäistä ottelua, mutta tämän jälkeen se nousi 3-2 -johtoon. Nyt Bucksilla on kotikentällä paikka ottaa mestaruus. Edellisen kerran se voitti NBA:n mestaruuden vuonna 1971.
Bucksin ja Sunsin ottelusarja on ollut erinomainen. Pienet erot ovat kääntäneet matseja. Milwaukee on onnistunut viimeisissä kolmessa ottelussa pelaamaan loistavaa puolustusta ja levypallopeliä, ja tämä on kääntänyt sarjaa sille.

Viitosmatsin Milwaukee voitti Phoenixin kotikentällä 123-119. Ratkaisevan pelin teki Bucksin mainiosti puolustava takamies Jrue Holiday. Hän vei aivan ottelun lopussa pallon Sunsin Devin Bookerilta ja syötti Giannis Antetokounmpolle alley oop -donkin.Phoenix on ollut finaalisarjassa eri joukkue kotikentällä ja vieraissa. Kotona Phoenixissa se on tehnyt yli 124 pistettä per sata hyökkäystä, ja antanut vastustajalle yli 118 pistettä / sata hyökkäystä. Vieraissa lukemat ovat olleet vain 105.4 ja 119.4, eli tappiolla 14 pistettä.
Nyt Sunsilla sitten olisi matkaottelussa pakkovoiton paikka. Bucks on dominoinut korinalustaa, ja se kohta Phoenixin on pelattava paremmin. Deandre Ayton on ollut hyvä korin alla, mutta hän on Phoenixin ainoa hyvin pelaava iso mies. Se ei oikein nyt riitä. Milwaukeella on laittaa korin alle Antetokounmpo, Lopez ja vielä Portis. Bucks ottaa enemmän levyreitä ja tekee korin alta pisteitä melkein 68 prosentin tarkkuudella.

Phoenixin kolmosten heittäminen on hiipunut finaalisarjan edetessä. Kun ensimmäisessä loppuottelussa se heitti kaaren takaa 34 kertaa ja toisessa 40 kertaa, niin viimeksi enää 21 kertaa.
Silloin kun Suns ei yritä kaaren takaa, se on hävinnyt. Milwaukee on joukkue, joka antaa vastustajien heittää kolmosia, ja tästä Phoenixin olisi otettava hyöty.

Antetokounmpo sairastuvalta ratkaisijaksi


Amerikan ammattilaissarjoissa nähdään aina silloin tällöin todellisia ihmeparantumisia, ja nyt se on kohdannut Milwaukeen Giannis Antetokounmpoa. Pari viikkoa sitten Antetokounmpo ei oikein pystynyt edes kävelemään, ja nyt hän paukuttelee alley-oop -donkkeja nopeiden hyökkäysten päätteeksi. Antetokounmpo on ollut tässä sarjassa se todellinen game changer.

Phoenixin ykköspelaaja Chris Paul on taantunut sarjan edetessä. Ensimmäisessä finaalimatsissa hän teki 32 pistettä, seuraavien neljän keskiarvo on vain hieman yli 18. Paul on joutunut Bucksin Holidayn puolustettavaksi, ja se on näkynyt. Pudotuspelien kolmen ensimmäisen kierroksen aikana Paul menetti pallon keskimäärin 1.6 kertaa per matsi. Bucksia vastaan lukema on ollut 3.6.

Milwaukee on sarjan edetessä kehittynyt monipuolisemmaksi. Sen hyökkäys lepää kolmen pelaajan Antetokounmpon, Holidayn ja Middletonin varassa. Kaikki kolme vielä pisteiden teon lisäksi ovat hyviä syöttämään palloa.

Momentum on nyt Bucksin puolella vahvasti. Se tulee pelaamaan nopeita hyökkäyksiä, ja siihen tulee mahdollisuuksia, jos Suns jatkaa 1 vs 1 -hyökkäyksiä. Booker on ollut Sunsille loistava, mutta ei siitä tule mitään, jos Booker pelaa ja muut odottelevat.


Milwaukee kotikentällään antaa tasoitusta ATS -betseissä 4.5 pistettä, ja se otetaan. Finaalisarjaa on ollut hankala betsata, mutta kyllä tämä näyttää Bucksille kääntyneen.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Milwaukee Bucks -4.5 @1.95

Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.89

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.89

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.89

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders