NBA: Milwaukee Bucks - Sacramento Kings

Julkaistu: 04.11.2018 20:04


NBA: Milwaukee Bucks - Sacramento Kings
NBA | Milwaukee Bucks - Sacramento Kings | 22:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Tämän sunnuntaina primetime pelissä Suomessa nähdään klo 22:30 Milwaukee Bucks vastaan Sacramento Kings. Vierasjoukkue Kings on lyönyt ällikällä varmasti monet ja kulkee tällä hetkellä jopa viiden ottelun voittoputkessa. Sacramento on voittanut kuusi ottelua yhdeksästä. Tässä on kyse varmasti monestakin asiasta. Ensinnäkin Sacramenton menestys alkukaudesta kertoo hyvin läntisen ja itäisen konferenssin eron. Sacramento voitti juuri neljä ottelua peräkkäin itäisen konferenssin joukkueita vastaan, vaikka fakta on että Sacramento on läntisen konferenssin häntäpään joukkueita todelliselta pelivoimaltaan.

Sacramento on ollut pitkään vieraskiertueella ja pelaa nyt viimeisen ottelun Milwaukeessa ennenkuin palaa Sacramentoon. Vaikka tulokset ovat olleet heille loistavia, ei pitkä vieraskiertue voi olla näkymättä rasituksen muodossa jo nyt. Annammekin tästä syystä hieman lisäetua Milwaukeelle.

Bucks on hävinnyt tähän mennessä kaudella vain yhden ottelun. Kahdeksasta pelatusta seitsemän voittoa on todella hyvä aloitus kaudelle ja Milwaukee on selkeästi näyttänyt olevansa valmis taistelemaan itäisen konferenssin kärkisijoista. Milwaukee on ollut koko sarjan paras levypallojoukkue ja kerää keskimäärin 54 levypalloa per peli. Joukkue on myös onnistunut parantamaan hyvin kaukoheittojansa ja Milwaukee onkin toiseksi eniten kolmen pisteen heittoja yrittävä joukkue.

Milwaukee on hyvillä sijoilla monissa eri tilastoissa ja yksi meidän mielestä hyvin tärkeä tilasto missä Milwaukee on jaetulla neljännellä sijalla on koriin johtaneet syötöt. Milwaukee pelaa hyvin yhteen joukkueena ja löytää dynaamisella pelillään avoimen miehen. Uskomme, että Milwaukee on tänään kotikentällään Sacramentoa selvästi vahvempi joukkue. Sacramento hyytynee viimeisessä vierasottelussaan tällä kiertueella.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Milwaukee Bucks -9,5 @1.90

Comeon! - Lue arvostelu

1.90

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.90

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.90

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.90

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.90

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.90

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.90

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.90

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.88

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan