NBA Playoffs: Milwaukee Bucks - Toronto Raptors

Julkaistu: 15.05.2019 11:17


NBA Playoffs: Milwaukee Bucks - Toronto Raptors
NBA Playoffs | Milwaukee Bucks - Toronto Raptors | 03:30
Unibet Unibet
NBA:n itäisen konferenssin finaalit starttaavat Milwaukeessa. Toronto Raptors joutui taistelemaan täydet 7 peliä Philadelphian kanssa, mutta aivan käsittämättömällä tavalla Toronto kampesi itsensä jatkoon. Kawhi Leonard upotti päätössummerin soidessa pallon pussiin ja Toronto vei viimeisen ottelun kahdella pisteellä. Milwaukee selvitti Boston Celticsin suvereenisti otteluvoitoin 4-1.

Milwaukeella on tänään kotietu sekä lepoetu Torontoon nähden. Toronto pelasi muutama päivä sitten, joten he ovat kuitenkin saaneet pari huilipäivää alle, mutta heidän viimeisin ottelusarjansa oli silti paljon raskaampi mitä Milwaukeella. Toronto pääsi kuitenkin pelaamaan viimeisimmän ottelunsa kotikentällä ja lento Milwaukeehen on vain vajaa 90 minuuttia.

Milwaukeen joukkueen kokoonpanossa riittää syvyyttä ja heidän vaihtomiehet tekevätkin hyvin reilun osan pisteistä ja saa melko runsaasti peliaikaakin. Torontolla puolestaan ykköspelaajat pelaavat enemmän ja tekevät suurimman osan pisteistä. Toronto peluutti muun muassa viimeisimmässä ottelussa Philadelphiaa vastaan vain 7 pelaajaa, eli 2 vaihtopelaajaa kävi kentällä. Aiemmissa otteluissa peluutus oli laajempaa, mutta jokatapauksessa ykköspelaajien rasitus on ollut hyvin kovaa koko playoffien ajan.

Tämä voi näkyä varsinkin ensimmäisessä vierasottelussa. Henkinen paine on purkautunut edellisestä sarjasta ja joukkueella menee taas hetki ennenkuin focus löytyy aivan täysillä seuraavaan ottelusarjaan. Henkinen puoli voi olla hieman hakusessa ensimmäisessä 1-2 ottelussa vieraskentällä. On hyvin mielenkiintoista nähdä Giannis Antetokounmpon ja Kawhi Leonardin kohtaaminen ja edellä mainituista seikoista johtuen Milwaukee onkin ansaitusti ennakkosuosikki kotikentällään.

Vedonlyöntimarkkina kuitenkin antaa jopa 6,5 pistettä tasoitusta Torontolle, joka on mielestämme liikaa. Milwaukee voittanee ottelun, mutta otamme mielellämme tämän verran tasoituspisteitä Torontolle.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

Toronto Raptors +6,5 @1.96

LeoVegas - Lue arvostelu

1.96

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.96

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.93

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.93

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.93

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.92

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan