Call of Duty League: Minnesota ROKKR - London Royal Ravens

Call of Duty League | Minnesota ROKKR - London Royal Ravens | 23:30 | 27.02.2021
Kohde sulkeutuu: 27.02.2021 23:30
Call Of Duty League jatkuu jälleen superviikon merkeissä. Lauantaina on tarjolla pari mielenkiintoista ottelua, joista me poimimme tarkasteluun otteluun Minnesota RØKKR vastaan London Royal Ravens. Ottelu pelataan lauantain myöhäisillassa kello 23:30 alkaen ja voit katsoa ilmaisena live stream lähetyksenä Call of Duty Leaguen Youtube-kanavalta.

Minnesota RØKKR pelannut vahvasti


Minnesota RØKKR hävisi kauden avausottelun 1-3 LA Thievesille mutta sen jälkeen pohjoisen joukkue teki melkoisen yllätyksen, kun joukkue voitti ensin mestarisuosikin Dallas Empiren 3-2 ja sen perään joukkue vielä kaatoi Seattle Surgen 3-0. Edellisessä pelissä joukkue hävisi New York Sublinersille joten vuoristoratamaisten otteiden seurauksena Minnesotalla on kasassa 2 voittoa ja 2 tappiota karttatilastojen ollessa pakkasella -1 (7-8). Minnesota on tämän ottelun ennakkosuosikki ja joukkue on pelannut hyvin. Tilastot ovat kuta kuinkin odotetut, sillä erotuksella että Minnesotan odotettiin voittavan Subliners ja häviän Dallasille… Minnesota nostettiin esiin kauden alla mustana hevosena, jolla voisi olla täysin uudistuneella kokonpanolla mahdollisuus neljän parhaan joukkoon.


London Royal Ravensilla potentiaalia parempaan


Edit: Royal Ravens hävisi perjantaina 26.02.2021 LA Thievesille 3-1

Lontoon kuninkaalliset korpit ovat Call of Duty Leaguessa vihjeen kirjoitushetkellä ainoa joukkue ilman voittoa. Joukkue pelaa perjantaina LA Thievesiä vastaan mutta tuon ottelun lopputulos ei laita lauantain vihjettämme uusiksi, ellei brittijengi onnistu kairaamaan epätodennäköistä 0-3 voittoa. Royal Ravens on siis hävinnyt kaikki kolme aikaisempaa ottelunsa karttatilastoin 4-9. Joukkue on laittanut aiemmissa peleissä sekä Seattlen että Dallasin ahtaalle 3-2 tuloksin mutta NY Subliners antoi lontoolaisille 3-0 pataan. London Royal Ravensin pelaaja Christopher “Parasite” Duarte on tällä hetkellä liekeissä ja joukkueen ehdoton MVP. Sean “Seany” O’Connor on pelannut myös hyvin mutta Thomas “Dylan” Henderson ja Alex “Alexx” Carpenter tarvitsevat tasaisuutta ja kehitystä otteisiinsa, mikäli Royal Ravens haluaa kammeta itsensä ylös jumbopaikalta.London Calling vähintään yhdessä kartassa?


Minnesota lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina ja mikäli joukkue pelaa normaalitasollaan niin tuloksena pitäisi olla voitto. Me emme kuitenkaan usko, että Minnesota pystyy puhtaaseen 3-0 voittoon vaan Royal Ravens nappaa vähintään yhden kartan. Pelivalinnaksemme muotoutuukin tasoituskohde London Royal Ravens +2,5.

Sivubetsiksi tarjoamme vielä vaihtoehtoa Royal Ravensin Hardpoint voittoa eli pre match vedossa voittoa ottelun ensimmäisessä kartassa. Ravens on voittanut alkukauden aikana vain neljä kartta ja kolmesti voitto on irronnut nimenomana Hardpointista. Minnesota vastaavasti on pelannut kuudesti Hardpointin ja voittanut näistä vain yhden. Ottelun avaavana karttana Minnesota on hävinnyt sen kolmesti…


Bethard - Lunasta 100€ tervetuliaisbonus!


Oletko tutustunut aikaisemmin Bethard vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 100€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Bethard arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan. Bethard: lunasta 100€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

London Royal Ravens +2,5 @1.8

Huti
Bet365 - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.61

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.61

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.61

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.61

Fansbet - lunasta 40 €:lla ilmaisvetoja vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Veikkausbonukset.com