NBA: Minnesota Timberwolves - New York Knicks

Julkaistu: 10.03.2019 16:03


NBA: Minnesota Timberwolves - New York Knicks
NBA | Minnesota Timberwolves - New York Knicks | 02:00
Nordicbet Nordicbet
Minnesota Timberwolves tappelee vielä kynsin hampain playoff-paikasta, mutta on vielä kuusi voittoa Spursin perässä. Tie pudotuspeleihin on vaikea, mutta vielä mahdollinen joten joukkueella riittää varmasti vielä motivaatiota pelata täysillä. Nyt tulevaan otteluun olemme mielenkiintoisessa tilanteessa. Minnesota pelasi eilen kotiottelun ja voitti sen jatkoajan jälkeen. Washington Wizards kaatui numeroin 135-130, mutta joukkueen harmiksi tähtipelaaja Karl-Athony Towns loukkasi polvensa juuri ottelun lopussa. Hänen polvensa kuvataan ja on todennäköistä että hän on sivussa tulevasta ottelusta. Minnesotalla ei olisi varaa menettää hänen kaltaista pelaajaa.

Kun joukkue pelaa kaksi peräkkäistä ottelua kotikentällä, on vedonlyöjillä tässä mielenkiintoinen tilaisuus. Tasoitusvedoissa on käynyt niin, että on tehnyt voittoa pelaamalla kotijoukkueita vastaan, jotka ovat pelanneet edellisenä iltana jatkoajalle menneen ottelun. Tästä on muun muassa puhunut Jorma Vuoksenmaa taannoin videollaan. Nyt tänäänkin Minnesota pelaa kaksi kotiottelua peräkkäin, tähtipelaajat ovat rasittuneita ja yksi pelaaja poissa. Siltikin New York Knicks saa tasoitusta 10 pistettä tässä ottelussa.

Knicks ei ole ollut hyvä joukkue missään nimessä ja he ovat ansaitusti idän pohjalla. Knicks pelasi viime ottelunsa kotona ja on saanut yhden päivän enemmän lepoa kuin Minnesota. Timberwolves on hallinnut joukkueiden välisiä kohtaamisia viime vuosina, mutta ottelut eivät kuitenkaan juuri koskaan ole revenneet pahasti ja ero on pysynyt n. 10 pisteessä tai alle.

Knicks hyötyy erityisesti Townsin poissaolosta ja Minnesotan puolustus ei ole tarpeeksi hyvää, jotta he voisivat kaataa heikompiakaan joukkueita isolla piste-erolla. Seuraamme voittavaa trendiä back-to-back otteluissa ja pelaamme Knicksiä tasoituksella.

Lunasta ilmainen 5€ esportsbetting.comille


Uusi eSports-henkinen vedonlyöntisivusto tarjoaa kaikille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa pelkällä tilinavauksella. Käy lunastamassa omasi ja hyödynnä myös sivuston 30€ vedonlyöntibonus.


Pelivalintamme:

New York Knicks +10 @1.93

Speedybet - Lue arvostelu

1.93

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.93

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.93

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.91

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan