NBA: Minnesota Timberwolves - Oklahoma City Thunder

Julkaistu: 07.04.2019 14:16


NBA: Minnesota Timberwolves - Oklahoma City Thunder
NBA | Minnesota Timberwolves - Oklahoma City Thunder | 22:30
NordicBet NordicBet
NBA:n playoffsit lähenevät. Oklahoma City Thunder on jo varmistanut paikkansa, mutta viimeiset kierrokset sanelevat, kumman joukkueen he saavat vastaansa ensimmäisellä kierroksella. Joukkueella on vielä kolme ottelua jäljellä ja sijoitus voi vielä muuttua joko yhtä pykälää ylemmäksi tai yhtä pykälää alemmaksi. Todennäköisesti OKC saa vastaansa Denverin, mutta mahdollista on kuitenkin, että vastaan tulee joko Golden State Warriors tai Houston Rockets.

Oklahomalla on ollut vaikeuksia maaliskuussa, mutta joukkue on näyttänyt piristyvän viime aikoina ja voittanut kaksi viime otteluaan. Russell Westbrook teki NBA-historiaa tilastoimalla kolmannen kaudenn putkeen tripla tuplan keskiarvolla.

Minnesota Timberwolves ei ole täysin luovuttanut, vaikka playoff paikkaa ei tällä kaudella tullutkaan. Joukkue on jatkanut silti taistelemista ja nauttinut viimeisistä otteluistaan. Minnesota voitti maaliskuun lopulla mm. Golden Staten jatkoajalla ja voittanut nyt myös kaksi viimeistä otteluaan. Viime ottelussa Minnesota teki hallaa Miamille, joka olisi kipeästi tarvinnut voittoa playoff-paikkaansa varten, mutta Timberwolves näytti kotikentällään olevansa parempi luvuin 111-109.

Oklahoma on ollut yksi parhaista levypallojoukkueista tällä kaudella. Heidän puolustuksensa on myös ollut huomattavasti tehokkaampaa kuin Minnesotan. Puolustustehokkuudessa Oklahoma on koko NBA:n sijalla 4. kun Minnesota vastan 24. Minnesotalla ei tässä pelissä ole muuta panosta kuin ylpeys esiintyä kotiyleisön edessä, kun taas Oklahoma pelaa vielä sijoituksista ja koittaa varmistaa, ettei ainakaan joudu GSW:tä vastaan ensimmäisellä playoff-kierroksella.

Kolme aiempaa ottelua on kääntynyt Minnesotan hyväksi, kun nämä joukkueet ovat kohdanneet. Oklahoma on varmasti nälkäinen tällä kertaa kääntämään sarjaa edes yhden ottelun verran itselleen. Uskomme OKC:n ottavan tästä hyvän voiton ennen playoffeja. Ottelu alkaa tänään Suomen aikaa klo 22:30 ja näet ottelun suorana mm. NordicBetin live streamistä.

Pelivalintamme:

Oklahoma City Thunder -6,5 @1.92

Bethard - Lue arvostelu

1.92

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.92

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.92

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.92

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.91

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.90

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan