MLB: Minnesota Twins - Cleveland Indians

Julkaistu: 31.07.2018 11:39


MLB: Minnesota Twins - Cleveland Indians
MLB | Minnesota Twins - Cleveland Indians | 03:10
Royal Panda Royal Panda
Twins jatkoi piikkinä olemista Indiansin selkänahassa ja vei sarjan ensimmäisen ottelun nimiinsä, juoksuin 5-4. Twins on kauden kymmenestä kohtaamisesta voittanut seitsemän. Twins on 52sta kotiottelustaan voittanut nyt 30, kun Indians on tien päällä 25W-27L.

Twinsin syöttäjänä aloittaa Kyle Gibson, joka edellisessä startissaan näytti parasta osaamistaan jättämällä Red Soxin kahdeksan vuoroparin aikana neljään hittiin ja yhteen juoksuun. Edellisessä kotiottelussa myös Rays jäi kahdeksan vuoroparin aikana yhteen juoksuun. Gibsonin otteita ei kuitenkaan voi kehua tasaisiksi, mutta myös hän on iskussa, kun vastassa on Indians. Kauden kahdessa kohtaamisessa Gibson syötti 12.2 vuoroparia ja antoi viisi hittiä ja kolme juoksua. Twins voitti ottelut juoksuin 7-5 ja 6-3.

Twinsin voiton esteenä on muuan Trevor Bauer, joka oli edellisessä startissaan huikeassa iskussa. Hän syötti kotiottelussa Piratesia vastaan seitsemän shut out inningiä, antaen vain kaksi hittiä. Edellisessä startissaan vieraissa hän tosin antoi Rangersille neljän vuoroparin aikana yhdeksän hittiä ja neljä ansaittua juoksua. Bauer kohtasi Twinsin kesäkuun alussa Target Fieldillä. Tuolloin hän syötti 5.2 vuoroparia ja antoi kuusi hittiä ja seitsemän juoksua, joista kolme ansaittua. Indians hävisi ottelun juoksuin 7-1.

Bauer ei ole vieraissa aivan samanlainen voittokone kuin kotikentällä ja Twinsille Indians sopii vastustajana varsin hyvin. Tästä syystä haussa on hieman isompi kerroin.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Minnesota Twins -1.5 @3.75

Unibet - Lue arvostelu

3.75

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.75

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.75

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

3.65

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

3.55

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

3.40

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.40

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

3.40

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan