MLB: Minnesota Twins - Cleveland Indians

Julkaistu: 07.09.2019 12:31


MLB: Minnesota Twins - Cleveland Indians
MLB | Minnesota Twins - Cleveland Indians | 02:10
Cleveland Indians voitti sarjan ensimmäisen ottelun Target Fieldillä Minnesota Twinsia vastaan juoksuin 6-2 ja kauden 11sta kohtaamisesta se on voittanut hieman yllättäen jopa seitsemän. Pitkään hyvässä iskussa ollut Twins on viimeisissä otteluissaan takelellut lyöntipelinsä kanssa. Viimeisissä kolmessa ottelussa se ei ole kertaakaan kyennyt iskemään kahta juoksua enempää. Twinsin etumatka sarjataulukossa Indiansiin on turvallinen, mutta kiusa se on pienikin kiusa, joten Indians tulee varmasti tänäänkin pelaamaan 100 lasissa. Twins on kauden 69sta kotiottelustaan voittanut 39, kun Indians on tien päällä 39W-31L.

Kummulla nähdään tasainen taistelupari


Twins lähtee otteluun syöttäjänään Jake Odorizzi, joka on syöttänyt Indiansia vastaan tällä kaudella erittäin vahvasti. Kauden kolmessa kohtaamisessa Odorizzi syötti yhteensä 17 vuoroparia ja antoi yhdeksän hittiä, sekä kaksi ansaittua juoksua. Elokuun kohtaamisessa Odorizzilla kävi Indiansia vastaan kylläkin melkoinen tuuri, sillä hän antoi 5.2 vuoroparin aikana kuusi hittiä ja neljä walkia, mutta Indians ei onnistunut juoksua tekemään. Twinsin juoksutuki on ollut Odorizzille suosiollinen. 13 startissa Target Fieldillä hän on 7W-2L, ERA 3.44, WHIP 1.24 ja vastustajat ovat osuneet hänen syöttöihin .241 keskiarvolla. Miten käy nyt, kun Twinsin mailat ovat olleet kylminä?

Indiansin syöttäjänä ottelun aloittava Aaron Civale on aloittanut MLB-uransa vahvasti. 24-vuotias syöttäjä on seitsemässä startissaan syöttänyt yhteensä 41.2 inningiä 1.94 ERAlla, WHIPn ollessa 1.03. Elokuussa Civale syötti Target Fieldillä Twinsia vastaan kuusi vuoroparia ja antoi neljä hittiä ja yhden ansaitun juoksun. Indians voitti ottelun lopulta juoksuin 7-3. Civale ei ole yhdessäkään ottelussa antanut yli kahta ansaittua juoksua.

Twins on ottelussa asetettu isoksi ennakkosuosikiksi, mutta todellisuudessa asetelmat ovat huomattavasti tasaisemmat. Twinsin vahva hyökkäyspelaaminen on loistanut poissaolollaan jo kolmen ottelun ajan. Syöttäjien välillä tilanne vaikuttaa hyvin tasaiselta. Indiansille tarjotaan lähes 2.50 kertoimia, mikä riittää peleille helposti.

Pelaa kohdetta 50€ riskittömällä vedolla!


Guts.com tarjoaa kaikille uusille pelaajille tervetuliaistarjouksena 50€ riskittömän vedon. Pääset kokeilemaan esimerkiksi tämän vihjeen kohdetta riskittömästi 50€ panoksella ja jos kohde menee väärin, saat panoksesi takaisin! Siirry Gutsille tästä tai alla olevasta painikkeesta.
Guts: lunasta 50€ riskitön veto >>

Pelivalintamme:

Cleveland Indians @2.45

Guts - Lue arvostelu

2.45

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.45

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.45

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.45

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.40

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.40

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan