MLB: Minnesota Twins - Cleveland Indians

Julkaistu: 08.08.2019 11:11


MLB: Minnesota Twins - Cleveland Indians
MLB | Minnesota Twins - Cleveland Indians | 03:10
Twins ja Indians aloittavat äärimmäisen mielenkiintoisen ottelusarjan. Panokset ovat sarjassa kovat sillä joukkueet käyvät tasaista kamppailua American Leaguen keskisen divisoonan voitosta ja suorasta pudotuspelipaikasta. Indians selvisi kotona Rangersia vastaan kuivin jaloin. Se hävisi sarjan ensimmäisen ottelun mutta käänsi kaksi seuraavaa ottelua hyväkseen. Twins on voittanut viimeisistä 10stä ottelustaan seitsemän mutta kahdessa viimeisessä ottelussa Braves kairasi suurinumeroiset voitot.

Twins lähtee otteluun syöttäjänään Kyle Gibson, joka elokuun ensimmäisessä startissa oli hyvällä pelipäällä Royalsia vastan. Hän syötti ottelussa 6.2 vuoroparia, antaen neljä hittiä ja kaksi ansaittua juoksua. Gibson on Target Fieldillä mennyt 11 startissa 7W-1L, ERA 4.02 ja WHIP 1.08. Iso käsi voittojen määrässä kuuluu Twinsin tehokaalle hyökkäyspelille. "Gibby" syötti heinäkuussa Indiansia vastaan vieraissa 3.2 vuoroparia ja antoi neljä hittiä ja kolme ansaittua juoksua.

Indiansin syöttäjänä aloittava Mike Clevinger on tällä hetkellä joukkueensa parhaimmistoa. Heinäkuussa Clevinger meni viidessä startissa 4W-0L, ERA 1.74 ja WHIP 1.03. Heinäkuisessa Twins-kohtaamisessa hän syötti viisi vuoroparia ja antoi viisi hittiä ja yhden ansaitun juoksun. Kovaan tahtiin strikeoutteja napsia Clevinger syötti viimeisissä kolmessa vieraspelissään yhteensä 20 vuoroparia, antaen 17 hittiä ja neljä ansaittua juoksua. Elokuun ensimmäisessä ottelussa hän jätti Angelsin 6.1 vuoroparin aikana kolmeen hittiin ja yhteen juoksuun.

Indiansilla on tänään hyvä mahdollisuus tiivistää divisioonan voittokamppailua, sillä Clevinger pystyy Twinsin hyökkäyspelin tukahduttamaan. Mikäli hänen syöttö sujuu totuttuun tahtiin, niin vuoropareja on luvassa vähintään seitsemän. Gibson on syöttäjistä huomattavasti ailahtelevaisempi, eikä kauden ensimmäinen kohtaaminen Indiansin kanssa ollut miellyttävä kokemus. Target Field ei ole helppo paikka vieraille mutta Indias on ollut hyvä vierasjoukkue. Uskon Indiansin venyvän tänään voittoon parin juoksun erolla ja aiheuttavan Gibsonille kauden toisen kotitappion.

Pelivalintamme:

Cleveland Indians -1.5 @2.55

Unibet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.55

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.50

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.45

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.45

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan