MLB: Minnesota Twins - Cleveland Indians

Julkaistu: 30.07.2018 14:51


MLB: Minnesota Twins - Cleveland Indians
MLB | Minnesota Twins - Cleveland Indians | 03:10
Royal Panda Royal Panda
Twinsin neljän ottelun voittoputki kääntyi Red Soxin vieraana kolmen ottelun tappioputkeksi. Twins pääsee takaisin kotikentälle 10 ottelun pituisen vieraskiertueen jälkeen. 51stä kotiottelustaan se on voittanut 29. Indiansin vieraskiertue alkoi Detroitista, missä se vei sarjan Tigersia vastaan, voitoin 2-1. Twins on ollut Indiansille hankala vastustaja. Kauden yhdeksästä kohtaamisesta se on voittanut vain kolme.

Twins lähtee otteluun syöttäjänään Ervin Santana, joka teki kauden ensimmäisen starttinsa viisi päivää sitten. Vierasottelussa Blue Jaysia vastaan Santana syötti viisi vuoroparia ja antoi seitsemän hittiä, sekä kolme ansaittua juoksua. Santanan kontrolli changeupeissa oli hyvä, mutta fastballit jäivät turhan hitaiksi. Tähän tulemme saamaan parannusta todennäköisesti jo tänään. Viime kaudella Santana kohtasi Indiansin peräti neljä kertaa. Hän syötti otteluissa yhteensä 24 vuoroparia ja antoi 21 hittiä, mutta vain yhden juoksun!

Indiansin syöttäjänä aloittava Shane Bieber on startannut tien päällä vasta kolmesti. Hänen ensimmäinen vieraspeli oli juurikin Twinsia vastaan. Tuossa ottelussa hän antoi 5.2 vuoroparin aikana kahdeksan hittiä ja neljä ansaittua juoksua, mutta siitäkin huolimatta Indians voitti ottelun juoksuin 9-8. Bieber on syöttänyt vieraissa 4.58 ERAlla, WHIPn ollessa 1.47 ja vastustajat osuvat hänen syöttöihin .319 keskiarvolla. Edellisessä startissaan 23-vuotias Bieber syötti vain 1.2 vuoroparia ja antoi seitsemän hittiä ja yhtä monta juoksua.

Bieberin tilastoilla tappio vieraissa on vain ajan kysymys ja ennusmerkit viittaavat siihen, että se tappio tulee tässä ottelussa.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Minnesota Twins @2.15

Coolbet - Lue arvostelu

2.15

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.10

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.10

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.10

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.10

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.09

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.09

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.08

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan