MLB: Minnesota Twins - Kansas City Royals

Julkaistu: 05.08.2018 16:12


MLB: Minnesota Twins - Kansas City Royals
MLB | Minnesota Twins - Kansas City Royals | 21:10
Royal Panda Royal Panda

Twins hakee Royalsista sweeppausta, voitettuaan sarjan kaksi ensimmäistä ottelua juoksusuhteella 14-6. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella jo 11 kertaa ja voitot ovat Royalsin hyväksi 6-5.

Twinsin syöttäjänä aloittava Ervin Santana valmistautuu vasta kauden kolmanteen starttiinsa. Santana syötti kahdessa ensimmäisessä ottelussa 10.1 vuoroparia ja antoi 13 hittiä ja seitsemän ansaittua juoksua. Edellisessä startissaan hän antoi kotiottelussa Indiansia vastaan kolme home runia ja nappasi vain yhden strike outin.

Royals lähtee otteluun syöttäjänään Danny Duffy, jonka vierassaldo viimeisissä kuudessa startissa on hämmentävän kova. Hän syötti otteluissa yhteensä 37.2 vuoroparia, antaen 26 hittiä ja vain yhden juoksun! Twinsiä vastaan Duffy on kuluvalla kaudella syöttänyt kolmessa startissa 19 vuoroparia, antaen 15 hittiä ja vain kaksi juoksua.

Santanalla on syöttönsä kanssa yhä ongelmia, joten heikosti lyövällä Royalsilla on tänään hyvät mahdollisuudet iskeä juoksu, jos toinenkin. Duffyn vire tien päällä puolestaan hakee vertaistaan. Royalsin johtoasemalle viiden vuoroparin jälkeen on tarjolla todella hyvää kerrointa.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Johtaa jälkeen 5 vuoroparin: Kansas City Royals @2.48

LeoVegas - Lue arvostelu

2.48

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.48

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.48

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan