MLB: Minnesota Twins - Kansas City Royals

Julkaistu: 14.06.2019 10:51


MLB: Minnesota Twins - Kansas City Royals
MLB | Minnesota Twins - Kansas City Royals | 03:10
American Leaguen kärjessä majailee edelleen Minnesota Twins. Joukkueen voittotahti on hieman hiipunut mutta edelleen joukkueen virettä voi kuvailla hyväksi. Joukkue on lyönyt MLB:n ylivoimaisesti eniten juoksuja ja joukkueen puolustuspelaaminenkin on ollut yllättävän hyvällä tasolla. Viimeisistä 10stä ottelusta Twins on voittanut kuusi ja edellisissä neljässä ottelussa se on lyönyt yhteensä 34 juoksua. Kansas City Royals matkustaa Minnesotaan voitokkaan Tigers-sarjan jälkeen. American Leaguen toiseksi viimeisenä oleva joukkue on voittanut vain yhden viimeisistä kahdeksasta vieraspelistään. Juoksuja Royals on lyönyt 120 kappaletta vähemmän kuin Twins.

Twinsin syöttäjänä aloittava Kyle Gibson aloitti kauden nimenomaan Royalsia vastaan. Vieraissa pelatussa ottelussa Gibson oli helisemässä, kun Royals tykitti 4.2 vuoroparin aikana kahdeksan hittiä ja viisi ansaittua juoksua. Sekään ei kuitenkaan auttanut, vaan Twins voitti ottelun juoksuin 7-6. Kotikentällä Gibson on neljässä startissa mennyt 3W-0L, ERA 3.24, WHIP vain 0.96 ja vastustajat ovat osuneet hänen syöttöihin .205 keskiarvolla.

Royals lähtee otteluun syöttäjänään Brad Keller, joka syötti edellisessä startissaan erinomaisesti. Kotiottelussa White Soxia vastaan hän meni 8.0 inningiä ja antoi vain viisi hittiä ja kaksi ansaittua juoksua. Tien päällä Kellerillä on ollut kuitenkin vaikeampaa. Kauden kahdeksassa vieraspelissä hän on 1W-5L, ERA 4.66, WHIP 1.55 ja vastustajat osuvat hänen syöttöihin .272 keskiarvolla. Keller syötti huhtikuun alussa Twinsiä vastaan kotona kuusi vuoroparia ja antoi kolme juoksua. Twins voitti ottelun juoksuin 5-4.

Syöttäjien välille ei välttämättä saada kovin suurta eroa mutta etu on lievästi Twinsillä. Sen sijaan hyökkäyspelaamisessa joukkueiden välinen ero on suuri. Twin on kotikentällä lyönyt keskimäärin 5.3 juoksua ottelua kohden, kun American Leaguen heikoin vierasjoukkue, Royals, tuo keskimäärin neljä juoksua ottelua kohden. Uskon, että Twins tulee tänäänkin yltämään viiteen juoksuun, toisin kuin Royals.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Ensimmäisenä 5 juoksua: Minnesota Twins @1.90

Mr Green - Lue arvostelu

1.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.90

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan