MLB: Minnesota Twins - St.Louis Cardinals

Julkaistu: 16.05.2018 16:40


MLB: Minnesota Twins - St.Louis Cardinals
MLB | Minnesota Twins - St.Louis Cardinals | 20:10
Mr Green Mr Green
Twinsin ja Cardinalsin välinen sarja alkoi eilen kotijoukkueen voitolla juoksuin 4-1. Tänään on ilmassa on revanssi-henkeä, kun Cardinals lähettää kummulle tappiottoman Miles Mikolasin. Twins on voittanut viimeisistä kymmenestä ottelustaan seitsemän, kun Cardinalsin on puolestaan hävinnyt kolme ottelua putkeen. Twins on kotikentällä 8W-8L ja "Birds" vieraissa 10W-10L.

Twins lähtee otteluun syöttäjänään Lance Lynn, joka on seitsemän startin jälkeen 1W-3L, ERA 7.34 ja WHIP 1.98. Toukokuun kahdessa aiemmassa startissaan Lynn syötti yhteensä 10.2 vuoroparia ja antoi 16 hittiä ja kuusi ansaittua juoksua. Edellisessä kotiottelussaan Lynn syötti Blue Jaysia vastaan viisi vuoroparia, antaen seitsemän hittiä ja kuusi ansaittua juoksua.

Cardinalsin Miles Mikolasin alkukausi on ollut varsin onnistunut. Mikolas on seitsemän startin jälkeen 5W-0L, ERA 2.51 ja WHIP 0.96. Toukokuun kahdessa startissaan Mikolas syötti yhteensä 13.2 vuoroparia ja antoi 12 hittiä ja vain yhden juoksun.

Twins on voittanut Lynnin molemmat toukokuun startit hyvän hyökkäyspelin ansiosta. Uskon kuitenkin, että Mikolas pystyy pitämään kotijoukkueen offensen aisoissa ja ottelun ratkaisu jäänee bullpenien varaan. Cardinalsin johtoasemalle viiden vuoroparin jälkeen tarjottu kerroin on varsin hyvä.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Johtaa jälkeen 5 vuoroparin: St.Louis Cardinals @2.04

Unibet - Lue arvostelu

2.04

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.04

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.04

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan