NFL: Minnesota Vikings - Green Bay Packers

Julkaistu: 13.09.2020 09:42


NFL: Minnesota Vikings - Green Bay Packers
NFL | Minnesota Vikings - Green Bay Packers | 20:00
Eaglebet Eaglebet
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Unibet TV näyttää kaikki NFL kauden 2019-2020 ottelut suorana! Lue lisäohjeita NFL Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Legendaarinen taistelupari Minnesota Vikings ja Green Bay Packers kohtaavat sunnuntaina uuden NFL-kauden avauskierroksella. Joukkueet ovat lähes kuusikymmenvuotisen keskinäisen historiansa aikana pelanneet useita ikimuistoisia matseja. Tähän otteluun marginaalisena suosikkina lähtee ainakin vedonlyöntimarkkinoiden mielestä kotijoukkue Vikings.

NFC Northin eliitti vastakkain


Molemmat näistä NFC Northin joukkueista esiintyivät viime kauden päätteeksi myös pudotuspeleissä. Tälläkin sesongilla kaksikko miehittänee divisioonan kaksi ensimmäistä paikkaa. Hyvin tasavahvat joukkueet kuuluvat siihen suureen joukkoon tämän kauden haastajanippuja, joilla on kaiken loksahtaessa kohdalleen saumat mennä vaikka kuinka pitkälle.

Kotijoukkue Vikings on uudistunut kaksikosta selvästi enemmän. Ykköslaitahyökkääjä Stefon Diggs vaihtoi maisemaa ja myös hyökkäyksen pelinjohto meni uusiksi, kun Gary Kubiak astui puikkoihin. Keskushyökkääjä Dalvin Cook on jälleen kullanarvoinen pelaaja ja miehen pysyminen terveenä on varmasti Vikesin ykköstoive tälle kaudelle.

Perinteisesti loistavana puolustusjoukkueena tunnettu Vikings saattaa tällä kaudella olla aiempaa enemmän hyökkäyksensä varassa. Viime kaudella sarjan eliittiin kuulunut yksikkö menetti peräti seitsemän aloittavaa pelaajaa. Draftin kautta saatiin ihan kelvollisia nuoria lupauksia tilalle, mutta ainakin alkukaudesta Vikes voi olla "normaalia" heikompi puolustussuuntaan. Pre-seasonin peruminen oli uudistuneelle Vikesille ikävä isku.

Packers puolestaan ei juuri konferenssifinaaliin päättyneestä viime kaudesta ole uusiutunut. Veteraanipelinrakentaja Aaron Rodgers johtaa hyökkäystä ja pääsee jälleen operoimaan loistavan linjan takana. Aseitakin löytyy mukavasti, kun tähtilaitahyökkääjä Davante Adamsin ja keskushyökkääjä Aaron Jonesin lisäksi riveistä löytyy oikein kelpo pelureita.Packersin osalta myös puolustuksen tilanne vaikuttaa isäntiä selvemmältä. Lähes koko puolustus jatkaa tälläkin kaudella ja sisään on saatu myös pari ihan potentiaalista lisäpalasta. Tukimies Christian Kirksey lienee tervehtynyt parin vaikean kauden jälkeen ja tuo juoksupuolustukseen paljon lisää ryhtiä. Myös draftista napattu kulmapuolustaja Chandon Sullivan on hyvä lisäys.

Pelivihje


Hyvin tasaisista lähtökohdista otteluun lähdetään. Packersin tilanne on kuitenkin sen verran selkeämpi, että vaikea tässä Vikingsia ainakaan suosikkina on nähdä. Meidän papereissamme pikemminkin juuri Pack on etukäteen pienen askeleen edellä, varsinkin kun myös kotietu on tällä kaudella hieman normaalia pienempi. Nostetaan vierasjoukkue siten myös avauskierroksen pelikohteeksi.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Packers @2.25

Coolbet - Lue arvostelu

2.25

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.22

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.2

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.2

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.2

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.2

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.2

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan