NCAA Football: Missouri Tigers - Kentucky Wildcats

Julkaistu: 27.10.2018 09:46


NCAA Football: Missouri Tigers - Kentucky Wildcats
NCAA Football | Missouri Tigers - Kentucky Wildcats | 23:00
USA:n yliopistosarjojen amerikkalaisessa jalkapallossa Kentucky Wildcats pelaa vieraissa Missouri Tigersia vastaan. Missouri on seitsemän ja puolen pisteen suosikki, ja siinä kohdassa vetomarkkina kyllä aliarvioi Kentuckya.
Wildcats on mainio joukkue koriskentillä, mutta jefun puolella se ei ole suuria saavuttanut. Tällä kaudella Kentucky on pelannut hyvin, mutta vedonlyöjät eivät ole vielä alkaneet sitä arvostaa.

Kentucky voitti syyskuun alussa Floridan vieraissa 27-16. Se oli ensimmäinen kerta yli 30 vuoteen, kun Wildcats kukisti Florida Gatorsin. Nyt Kentuckyn voittosuhde on 6-1 ja 4-1 oman konferenssin peleissä. Kentucky on yllättäen noussut kovan SEC:n länsilohkon ykköseksi.

Missouri on SEC:n itälohkon viimeinen. Se on pelannut kolme kertaa oman konferessin vastusta vastaan, ja hävinnyt joka kerta. Joukkueen puolustus on ollut kehno. Tigers on antanut vastustajille yli 30 pistettä per ottelu.

Kentucky on todellinen old school -futisjoukkue. Sen peli pohjaa kovaan juoksupeliin ja vahvaan puolustukseen. Keskushyökkääjä Benny Snell on tehnyt jo yhdeksän maalia. Kentuckyn puolustus on NCAA:n tilastojen 12. paras päästetyissä jaardeissa ja pisteissä.

Missourilla on hyvä heittopeli, ja ehkä se on joukkueista parempi, mutta silti yli touchdownin antaminen tasoitusta on liian paljon. Kentucky voi kontrolloida palloa juoksupelillään, ja pitää ottelun tasaisena.

Yksi markkinoiden parhaita kierrätysehtoja - 90 päivää aikaa!


Suomalaisille uusi tuttavuus Bet90 tarjoaa 100€/100% ensitalletusbonuksen kaikille uusille pelaajille. Bet90 kuitenkin eroaa monesta muusta alan toimijasta, sillä heidän bonuksen kierrätysaika on peräti 90 vuorokautta, joten kiirehtiä ei tarvitse.
Bet90: Lunasta bonuksesi täältä

Pelivalintamme:

Kentucky Wildcats +7,5 @1.86

Bet90 - Lue arvostelu

1.86

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.85

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.84

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.84

Hyödynnä Scandibetin 50% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan