MLB: Atlanta Braves - San Francisco Giants

MLB | Atlanta Braves - San Francisco Giants | 19:20 | 23.6.2022
Kohde sulkeutuu: 23.06.2022 19:20
Altanta Braves on ollut kesäkuun aikana yksi MLB:n parhaita. Pitcher-puolella Atlantalla on nyt etu.Viime kauden World Series -voittaja eli MLB:n mestari Atlanta Braves on tällä kaudella rekordissa 40-30. San Francisco Giantsilla on saldona 38-30.
Braves on National Leaguen itälohkon kakkonen New York Metsin jälkeen. Eroa on viisi voittoa. Giants on NL:n länsilohkon kolmonen. LA Dodgers kärjessä on neljän voiton päässä.

Tämä ottelu on viimeinen neljän matsin sarjassa. Braves voitti ensimmäisen ja kolmannen, Giants toisen matsin. Viimeksi luvut olivat 4-3.

Giantsin aloittava pitcher on Alex Wood. Tämä on hänelle 14. ottelu tällä kaudella. Viimeksi hän ei ollut parhaimmillaan, reilussa viidessä vuoroparissa Wood antoi neljä juoksua Pittsburgh Piratesia vastaan. Woodin saldo on 5-5. Kesäkuu on muuten ollut Woodille hyvä. Hänen ERA:nsa tässä kuussa on 3.42, kun koko kauden osalta s on 4.32

San Franciscolla on nyt viimeinen ottelu seitsemän pelin vierasreissusta. Pittsburghissa joukkue otti kolmesta matsista kaksi voittoa. Joukkueen pitcher-osasto on ollut kesäkuussa hyvä. Vaihtoporukka eli bullpen on ollut epätasainen, mutta viime aikoina sekin on ollut kunnossa.

Braves vie useammin kuin kuudesti kymmenestä


Luis Gonzales on pelannut hyvin. Hän on päässyt pesällä kahdeksassa matsissa viimeisistä kymmenestä.
Giants on tehnyt 4.91 juoksua per matsi, ja sillä se on MLB:n neljänneksi paras. Joukkueen pitcher-ryhmän ERA on 3.94, ja sillä se on liigan 15. paras.

Atlanta Bravesin aloittaja Kyle Wright oli viime matsissaan kehno. Hän antoi Chicago Cubsia vastaan viisi juoksua kuudessa vuoroparissa. Muuten Wright on ollut tällä kaudella hyvä, ERA on 2.94.
Parin viime viikon aikana Braves on ollut yksi MLB:n paremmista joukkueista. Se on voittanut kuusi viimeistä ottelusarjaa, mutta vastukset ovat viime viikkoina olleet heikompia.

Koko kauden osalta Braves on tehnyt 4.77 juoksua per matsi, ja pitcher-puolella ERA on 3.73.

Braves on nyt hankala voitettava. Koko kesäkuun aikana se on hävinnyt vain kolme matsia. Kotikentällä Braves on voittanut viimeisistä kymmenestä yhdeksän. Giants on voittanut viimeisistä seitsemästä kolme. San Franciscon aloittaja Wood on pelannut epätasaisen kauden, ja Atlantan Wright taas on yksi joukkueen paremmista pitchereistä. Kotikentällä Wrightin saldo on 5-2 ja ERA 2.84.


Atlanta voittokertoimet ovat päälle 1.60, ja siitä voisi ottaa pienen betsin. Kyllä Braves tämän vie yli 60 kertaa sadasta.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Atlanta Braves @1.65

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

1.65

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.62

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.61

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.6

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.58

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan