MLB: Baltimore Orioles - New York Yankees

MLB | Baltimore Orioles - New York Yankees | 20:35 | 24.7.2022
Kohde sulkeutuu: 24.07.2022 20:35
Viime aikoina Orioles on pelannut paremmin ja Yankees hieman hidastanut alkukaudesta, mutta edelleen joukkueiden välillä on selvä tasoero.MLB:n American Leaguen itälohkon heikoin joukkue Baltimore Orioles voitti viimeksi koko liigan ykkösen New York Yankeesin kotikentällään 6-3. Edellisenä päivänä Yankees oli ottanut voiton 7-6. Nyt on viimeinen matsi tässä kolmen ottelun sarjassa.

Kauden alkupuolella Yankees pelasi ylimaallisen hyvin, mutta viime aikoina tilanne on alkanut tasoittua. American Leaguessa Houston Astros ja National Leaguessa LA Dodgers ovat enää kaksi voittoa Yankeesia perässä.

Ennen Baltimoren reissua Yankees hävisi kahdesti Houstonille. Alkukaudesta Yankeesilla ei ollut heikkouksia, mutta Houstonia vastaan ensimmäisessä ottelussa sisäpeli oli vaisua ja toisessa matsissa pitcher-osasto petti. Koko kauden osalta Yankees on edelleen ykkönen tehdyissä juoksuissa. Kunnareitakin joukkue on iskenyt 1.70 per matsi. Paperilla joukkueen lyöjälista on kova, eikä siinä oikein missään matsissa pääse olemaan heikkoa lenkkiä.

Yankeesin aloittava pitcher on Nestor Cortes. Hän on myös ollut hyvä alkukaudesta, saldona on 7-3 ja ERA 2.63. Viimeksi Cortes pelasi seitsemän vuoroparia ja antoi Cincinnati Redsille vain yhden juoksun.

Orioles on tulevaisuuden joukkue, mutta se ei ole vielä


Baltimore on 18 voittoa Yankeesia perässä eikä kausi ole heille ollut ollenkaan odotettu. Viimeisissä kymmenessä matsissaan Orioles on kuitenkin ottanut kahdeksan voittoa. Orioles on MLB-kirjoittajien mielestä tulevaisuuden joukkue, mutta tällä kaudella pudotuspelit jäävät väliin.
Baltimoren juoksukeskiarvo on 4.27 pr matsi, kun Yankeesin on 5.36. Baltimorekin lyö yli yhden home runin per matsi.

Ulkopeli Baltimorella on heikompaa. Se on antanut 4.35 juoksua per ottelu, kun Yankeesillä tämä lukema on 3.27.

Baltimoren aloittava pitcher tässä matsissa on Dean Kremer. Hänen saldonsa on 3-1 ja ERA 2.59. Viimeksi Kremerillä oli vaikeampaa. Hän oli kentällä vain neljä vuoroparia, mutta antoi kahdeksalla osumalla kolme juoksua.

Sarjan avausottelussa Yankees oli hyvä, ja vaikka se ei olekaan aivan niin ylivoimainen kuin alkukaudesta, niin edelleen se on liigan ehdottomia kärkijoukkueita, jos ei sitten se aivan ykkönen.
Pitcher-puolella sillä on nyt etua, Baltimoren Kremer sai viimeksi kylmää kyytiä.


Yankees saa kertoimeksi yli 1.50-lukemia, ja kyllä sen voi pienellä betsillä ottaa lapulle. Kertoimet ovat laskussa, eli markkinakin on samaa mieltä tästä.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

New York Yankees @1.58

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

1.58

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.56

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.56

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.54

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.52

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan