MLB: Boston Red Sox - Baltimore Orioles

MLB | Boston Red Sox - Baltimore Orioles | 02:10 | 31.5.2022
Kohde sulkeutuu: 31.05.2022 02:10
Bostonin sisäpeli on kunnossa, ja kun kumpikin pitcher on heikonlainen, niin nyt voisi tulla juoksuja.MLB:ssä Boston Red Soxilla on mennyt heikosti. Viime kaudella Boston oli American Leaguen finaalisarjassa Houston Astrosia vastaan, mutta nyt voittosuhde on pakkasella 23-25. Baltimore Orioles on vielä kehnompi, voittosuhde sillä on 20-29.

Nyt meneillään oleva sarja on tasan 2-2. Viimeksi Boston voitti suurinumeroisesti 12-2, ja se löi ottelussa viisi home runia. Baltimoren aloittava pitcher Bruce Zimmermann pysyi kentällä vain neljä vuoroparia, ja siinä ajassa hän antoi kahdeksan osumaa ja kuusi juoksua. Vaihtopitcher Cody Sedlock ei pärjännyt sen paremmin, hän antoi kolmessa vuoroparissa kuusi lyöntia ja viisi juoksua. Baltimoren hyökkäys sai kaksi juoksuaan seitsemällä osumalla.

Vaikka Red Soxilla onkin mennyt kehnosti, niin sen sisäpelissä on voimaa. Baltimoren olisi saatava juoksuja taululle, jos se meinaa pärjätä. Ottelusarjan avauspelissä Baltimore teki 12 juoksua ja voitti 12-8. Seuraavissa kolmessa matsissa Orioles teki vain yhteensä seitsemän juoksua.

Baltimoren aloittava pitcher on kaksimetrinen Tyler Wells. Kolmessa viime ottelussaan Wells ei ole päässyt viitosvuoroparia pidemmälle. Näissä kolmessa Wells on pelannut 13.2 vuoroparia, antanut 15 osumaa ja kahdeksan juoksua. Hän on polttanut lyöjän vain kahdeksan kertaa. Wells ei ole häävi pitcher, ja hän saattaa olla Bostonin sisäpelin kanssa pulassa.

Red Sox on parantamassa


Bostonin huhtikuu ja osa toukokuusta olivat surkeita, mutta nyt se on pikkuhiljaa petraamassa. Viimeisistä kymmenestä matsistaan Boston on jo voittanut seitsemän. Neljä kertaa viimeisissä kymmenessä ottelussa Boston on tehnyt vähintään 12 juoksua. 20 viime ottelussaan Boston on lyönyt 36 kunnaria. Devers on lyönyt näistä seitsemän.

Bostonin aloittava pitcher on Rich Hill. Kolmessa viime ottelussaan Hill on pelannut vain 13 vuoroparia ja antanut 15 osumaa sekä kahdeksan juoksua.


Bostonin sisäpeli on tämän ottelun vahvin osa. 20 viime ottelussa sen lyöntikeskiarvo on 0.309. Bostonin voittokerroin on alle 1.60, eikä noin pieni lukema oikein MLB:ssä innosta. Totals-raja on kymmenessä, ja siihen voisi over-betsille lantin laittaa. Boston tekee osuutensa, ja kun Red Soxin pitcher Hill ei ole ollut häävi pelaaja, niin kyllä Baltimorekin osuu palloon.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Yli 10 juoksua @1.9

Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.83

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.82

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan