MLB: Boston Red Sox - Detroit Tigers

MLB | Boston Red Sox - Detroit Tigers | 02:10 | 23.6.2022
Kohde sulkeutuu: 23.06.2022 02:10
Boston aloitti kauden vaisusti, mutta nyt se on parantanut selvästi. Detroit on yksi liigan vaisuimmista.Bostonin legendaarinen Red Sox on MLB:n American Leaguen itälohkon kolmonen samoilla 38 voitolla kuin kakkosena oleva Toronto. Detroit Tigers on AL:n keskilonkossa nelosena, sillä on 26 voittoa. Tämä on nyt kolmas matsi tässä sarjassa, Boston on voittanut kaksi ensimmäistä.

Jos loppukaudella ei tapahdu ihmettä, niin Detroitilta jää pudotuspelit väliin. Joukkue ei vain ole saanut peliä kulkemaan. Viime viikolla Tigers hävisi kuusi putkeen ennen kuin voitti kaksi peräkkäin Texasia vastaan. Tigers on jo 11 voittoa perässä American Leaguen villi kortti -paikkaa. Joukkueen sisäpeli on ollut yksi liigan kehnoimmista, se on MLB:n tilastoissa sijalla 27.

Detroitin veteraani Miguel Cabrera on edelleen yksi joukkueen parhaista. Hän on lyönyt tällä kaudella 22 juoksua. Jonathan Schoop on lyönyt viisi kunnaria. Se ei ole paljon, mutta se on paras Detroitista.

Detroitin aloittava pitcher on nyt Tarik Skubal. Viimeksi Texasia vastaan Skubal antoi viisi juoksua kahdeksalla osumalla. Kolmessa viime matsissaan Skubal on antanut 12 juoksua ja kolme home runia. Kesäkuun ERA Skubalilla on 4.70. Alkukaudesta hän pelasi hyvin, eikä koko kauden ERA ole kehnompi kuin 3.13.
Detroitin ERA on 4.04.

Veteraani Wacha aloituksessa


Boston aloitti kauden vaisusti, mutta pikku hiljaa se on noussut tasolleen. Kesäkuussa Red Sox ei ole hävinnyt kahta matsia peräkkäin, saldo tältä kuulta on 15-4. Yankees on ollut AL:n itälohkossa niin ylivoimainen tällä kaudella, että tuskin Red Sox sitä kiinni saa.

Boston on erinomainen sisäpelijoukkue. Se on liigan kolmonen osumakeskiarvossa. Rafael Devers on lyönyt 16 kunnaria.
Bostonin aloittava pitcher on veteraani Michael Wacha. Viimeksi hän nappasi voiton matsissa St Louisia vastaan, reilussa viidessä vuoroparissa hän antoi vain yhden juoksun. Wachan ERA on erinomainen 2.28. Red Sox ei peluuta Wachaa kovin usein, joten kun hän on kentällä, niin useimmiten hän pelaa sitten hyvin.
Koko joukkueen ERA Bostonilla on 3.63.


Boston saa yllättävän hyvän kertoimen, yli 1.60. Red Sox on ollut kesäkuussa kuuma joukkue, ja Tigers on kehno ryhmä. Wacha tuskin pelaa montaakaan vuoroparia, mutta ne hän pelaa hyvin, ja Bostonin bullpen on kelvollinen. Skubal sitten on ollut viime aikoina vaisu. Laitetaan lapulle Red Sox.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Boston Red Sox @1.7

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

1.7

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.64

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.64

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.62

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan