MLB: Boston Red Sox - New York Yankees

MLB | Boston Red Sox - New York Yankees | 02:10 | 8.7.2022
Kohde sulkeutuu: 08.07.2022 02:10
Bostonilla on ongelmia pitchereiden kanssa, mutta nyt aloittava Winchowski on pelannut hyvin.MLB-liigassa pelataan taas klassikko-ottelu, kun Bostonin Fenway Parkilla Red Sox kohtaa New York Yankeesin. Yankees on edelleen American Leaguen Itälohkon ylivoimainen ykkönen. Sillä on nyt 59 voittoa, kun Bostonilla on 45. Tilanne lohkossa on kärjen takana tiukka. 45 voitossa ovat myös Toronto ja Tampa Bay.
Tämä ottelu on nyt sarjan ensimmäinen. Boston pelasi viimeksi kaksi matsia Tampa Bayta vastaan kotikentällään, ja se voitti toisen ja hävisi toisen. Yankees on vieraskiertueella. Viimeksi se voitti Pittsburghissa komeasti 16-0. Yankees löi matsissa peräti kuusi kunnaria ja kaksi näistä oli neljän juoksun grand slameja. Tätä ennen se oli hävinnyt Pittsburghille ja Clevelandille.

Yankees on edelleen monella mittarilla MLB:n ykkösjoukkue. Sen pitchereiden ERA on liigan ykkönen, kuten ovat myös tehdyt juoksut ja home runit. Yankees on oikeastaan joka kausi yksi suosikeista ja kokoonpano on täynnä tähtipelaajia. Usein se kuitenkin on alisuorittanut, mutta tällä kaudella kaikki on natsannut.
Jos Yankeesilla on joku heikkous, niin se voisi olla sisäpelin pienoinen epätasaisuus. 25 viime matsin aikana joukkueen osumaprosentti on ollut vain noin 22. Toisaalta se on 25 viime matsin aikana lyönyt 50 kunnaria.

Yankeesin aloittava pitcher on Gerrit Cole. Cole on AL:n kolmonen poltetuissa lyöjissä. ERA koko kaudelta on 2.99, kesäkuussä meni paremmin lukemalla 2.73. Viimeksi Cole pelasi Clevelandia vastaan. Kuudessa vuoroparissa hän antoi kolme osumaa ja kaksi juoksua.

Rookiekin voi pelata hyvin


Red Soxilla on loukkaantumisongelmia. Neljä aloittavaa pitcheriä viidestä on sivussa. Joukkue on peluuttanut rookieita. Viimeksi Brayan Bello aloitti Tampa Bayta vastaan. Bellolla oli ongelmia, ja neljässä vuoroparissa hän antoi kuusi osumaa ja neljä juoksua.
Viime viikkojen aikana Boston ei ole ollut kovin paljon heikompi kuin Yankees. Viimeisissä 25 matsissa Red Sox on voittanut 16. Vaikka pitcher-puolella on loukkaantumisongelmia, niin joukkueen ERA 25 viime matsissa on kuitenkin ollut hyvä 3.52.

Joukkueella on nyt aloituksessa taas rookie pitcher. Josh Winckowski pelasi hyvin kesäkuussa. Hän otti kolme voittoa eikä hävinnyt ainuttakaan, ja ERA oli mainio 2.12. Kyllä rookietkin saattavat pelata hyvin.

Cole vastaan Winchowski vaikuttaisi kovin epätasaväkiseltä parilta, mutta ei se ehkä ole näin. Winchowski ei ole antanut vastustajille kunnareita, ja se on hyvä juttu, kun vastassa on Yankees. Neljässä aloittamassaan matsissa Winchowski ei ole vielä antanut kunnareita ollenkaan.


Otetaan lapulle altavastaaja. Kotijoukkue Boston ei ole viime aikoina ollut paljonkaan Yankeesia perässä. Red Soxin kerroin on hyvä yli 2.30.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Boston Red Sox @2.4

Huti
William Hill - Lue arvostelu

2.4

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.35

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.35

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.35

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.34

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan