MLB: Boston Red Sox - Toronto Blue Jays

MLB | Boston Red Sox - Toronto Blue Jays | 23:10 | 23.7.2022
Kohde sulkeutuu: 23.07.2022 23:10
Bostonilla on edelleen ongelmia pitchereiden kanssa. Torontolla on nyt syöttökummulla selvä etu.Boston Red Sox ja Toronto Blue Jays pelasivat eilen käsittämättömän matsin. Bostonin Fenway Parkilla vierasjoukkue Toronto löi huimat 28 juoksua. Lukema oli MLB-liigassa 2000-luvun kolmanneksi suurin.
Toronto teki ottelussa kolmannessa vuoroparissa neljä juoksua, neljännessä seitsemän ja viidennessä 11. Siihen matsi käytännössä päättyi. Lourdes Gurriel oli joukkueen ykkönen viidellä lyödyllä juoksulla.
Tämän illan matsi tuskin menee samaa rataa.

American Leaguen itälohkossa on nyt sellainen tilanne, että New York Yankees on edelleen ylivoimainen ykkönen 65 voitolla. Sitä ei enää saada kiinni. Tampa Bay on kakkonen 52 voitolla, Toronto kolmas 51 voitolla ja Boston nelonen 48 voitolla. Varsinkin Bostonin kausi on ollut vaisu. Toronto on tällä hetkellä kiinni villi kortti -paikassa.

Torontolla on hyvä sisäpeli. Se on koko liigan juoksutilaston kahdeksas. Tällä hetkellä Blue Jaysillä on menossa neljän voiton putki.
Bostonin ulkopeli on viime matseissa ollut surkea. Ennen Toronton myllyä se hävisi kahdesti New York Yankeesille, ja Yanks teki näissä matseissa 14 ja 13 juoksua.

Manoah peittoaa Crawfordin


Toronton aloittava pitcher tässä matsissa on Alek Manoah. Manoah oli mukana AL:n All Star -joukkueessa, kun alkukausi meni komeasti 10 voitolla ja neljällä tappiolla. Manoahin ERA tältä kaudelta on 2.28, heinäkuun lukema on 3.15.

Suuri syy Red Soxin vaisulle kaudelle ovat olleet loukkaantumiset. Aivan viimeksi aloittava pitcher Chris Sale loukkaantui uudestaan, tällä kertaa tuli sormivamma. Viimeksi aloittanut Eovaldi pelasi vasta kolmatta matsiaan selkävamman jälkeen ja alle kolmessa vuoroparissa hän antoi yhdeksä juoksua. Pitcher-osasto joukkueelta on nyt heikossa kunnossa.
Tällä kertaa Red Soxin aloittaja on Kutter Crawford. Hän on aloittanut tällä kaudella vasta neljästi, saldo on 1-1 ja ERA 3.10.
Bostonin sisäpeli on edelleen kelvollista. Se on liigan seitsemänneksi paras juoksutilastossa.


Toronton aloittava pitcher on nyt selvästi parempi. Ja kun joukkueiden sisäpeli on koko kauden osaltakin ollut melko tasavertaista, niin betsataan vielä eilen murskavoiton ottanutta Torontoa. Kerroin Blue Jaysin voitolle on noin 1.75.


iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Toronto Blue Jays @1.8

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

1.8

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.74

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.74

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.74

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.71

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan