MLB: Chicago White Sox - Chicago Cubs

MLB | Chicago White Sox - Chicago Cubs | 02:40 | 4.5.2022
Kohde sulkeutuu: 04.05.2022 02:40
White Soxin alkukausi on ollut vaisu, ja nyt Cubs olisi hyvä idea betsille.Chicagossa lyödään MLB-liigan paikallismatsi. White Sox on isäntä Wrigley Fieldillä ja Cubs vierailija. Kumpikin joukkueista on aloittanut kauden kehnosti saldolla 9-13. Ottelu on ensimmäinen näiden kahden joukkueen nyt alkavassa sarjassa.
Viime sarjassaan White Sox jakoi Los Angeles Angelsin kanssa voitot 2-2, viimeisen matsi White Sox vei 3-0. Cubsin edellinen ottelusarja oli Milwaukee Brewersia vastaan. Cubs voitti viimeisen ottelun 2-0, mutta hävisi kaksi ensimmäistä selvästi.

White Soxin suurin ongelma on ollut sisäpeli. Se on tehdyissä juoksuissa vasta MLB:n sijalla 25, keskiarvo on 3.29 per matsi. Sisäpelin kuuma pelaaja on ehkäpä ollut Andrew Vaughn, joka on lyönyt 12 juoksua ja näistä neljä home runilla.
Ulkopeli ei ole mennyt White Soxilla sen paremmin. White Sox on pitchereiden ERA:ssa puolivälin alapuolella lukemalla 3.89.

White Soxin aloittava pitcher ottelussa on Michael Kopech. Viimeksi hän pelasi Kansas City Chiefsiä vastaan, jolloin viidessä vuoroparissa Chiefs osui palloon kolmesti ja teki kaksi juoksua. Viime kaudella Kopech pelasi vaihtopitchereiden joukossa, ja hän oli hyvä. Tällä kaudellakin Kopech on aloittanut mainiosti. Neljän matsin 19 vuoroparin aikana hänen ERA:nsa on erinomainen 1.42.

Altavastaaja Cubs vetolapulle


Cubs aloitti kauden hyvin voittamalla kolme ensimmäisistä neljästä matsista, mutta sen jälkeen homma alkoi luisua. Joukkueen hyökkäys on ollut hyvä, tähän mennessä Cubsin sisäpeli on saanut aikaan 4.36 juoksua per matsi. Ulkopeli sitten on ollut heikkoa, joukkueen ERA on nyt 4.33. Sisäpelin ykköset ovat olleet Suzuki sekä Happ, edellinen on lyönyt 15 juoksua ja jälkimmäinen 11.

Cubsin aloittava pitcher on veteraani Drew Smyly. Hän pelasi viimeksi Atlanta Bravesia vastaan ja antoi kaksi juoksi viidellä osumalla neljässä vuoropatissa. Koko kauden neljässä ottelussaan Smylyn ERA on 2.79.

Kentällä on siis alkukauden perusteella joukkueiden paremmat pitcherit. White Sox tulee jossain vaiheessa tällä kaudella petraamaan, mutta ei ehkä vielä. Joukkueella on loukkaantumisiakin, avainpelaajista ainakin Jimenez, Crochet ja Moncada ovat sivussa.
Baseball-expertit ovat pitäneet Cubsin alkukautta parempana, tälle löytyy tukea erilaisia mikrotilastoja tiiraamalla. CWS:n bull pen on hieman pulassa ilman Crochetia.


Uskotaan experttejä. Lapulle altavastaaja Cubs hyvällä kertoimella.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Chicago Cubs @2.22

Neo.bet - Lue arvostelu

2.22

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.2

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.18

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.18

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan