MLB: Chicago White Sox - Toronto Blue Jays

MLB | Chicago White Sox - Toronto Blue Jays | 21:10 | 22.6.2022
Kohde sulkeutuu: 22.06.2022 21:10
Kummallakin ulkopeli on vaisua, mutta sisäpeli sujuu paremmin. Kotijoukkueen aloittava pitcher pelaa kehnoa kuukautta.MLB:ssä vastakkain pelaavat kotijoukkue Chicago White Sox sekä vierasjoukkue Toronto Blue Jays. Tämä on nyt toinen ottelu sarjassa. Viimeksi White Sox voitti runsasjuoksuisen matsin 8-7.
Toronto on nyt American Leaguen itälohkossa toisena New York Yankeesin jälkeen. Blue Jaysin saldo on 38-30. Chicago WS on AL:n keskilohkon kolmonen rekordilla 33-33.

Toronto oli toukokuussa kovassa kunnossa. Tuolloin se pelasi muun muassa kahdeksan voiton putken. 18 ottelusta se voitti 14. Hyvän jakson jälkeen on sitten mennyt heikommin. Baltimorea vastaan hiljattain Toronto jakoi voitot 2-2 ja Yankeesia vastaan se hävisi 1-2.

Toronton vahvuus on sisäpelissä. Se on MLB:n nelonen osumissa. Bo Bichette on osunut palloon jo 72 kertaa ja Vlad Guerrero on lyönyt 17 kunnaria.
Toronton aloittava pitcher ottelussa on Ross Stripling. Viimeksi hän pelasi Yankeesia vastaan. Tappio tuli, ja Stripling antoi viidellä osumalla kaksi juoksua. Hän ei ollut kentällä kuin reilut kolme vuoroparia. Kaiken kaikkiaan Stripling on pelannut ok kauden. Hänen ERA on reilussa 35 vuoroparissa 3.03.
Toronton koko joukkueen ERA on 3.97.

White Sox on ollut epätasainen


White Sox aloitti kauden hyvin voittamalla kahdeksasta ensimmäisestä kuusi, mutta tämän perään se hävisi kymmenen 11 ottelusta. Alun jälkeen White Sox on mennyt ylös ja alas. Joukkue on toki vielä hyvin mukana play offs -jahdissa. Lohkon kärki Cleveland ei ole kuin kahden voiton päässä.

Chicagon pitcher-osasto ei ole ollut kummoinen. Se on koko liigassa vasta sijalla 21, ERA on 4.12. Nyt joukkueen aloittaja on Lucas Giolito, Viimeksi hän oli kehno, seitsemällä osumalla Houston teki Giolitoa vastaan kahdeksan juoksua. Giolito on ollut koko kesäkuun kehno, ERA on surkea 7.88.

Hyökkäyspää White Soxilla on sujunut, se on sisäpelissä MLB:n seitsemänneksi paras. Luis Robert ja Jose Abreu ovat olleet joukkueen ykköset.


Kumpikin on hivenen alisuorittanut. Ja kummallakin ulkopeli on ollut vaisua. Sisäpeli sitten on molemmilla ollut parempaa. Viimeksi lyötiin 15 juoksua, ja nytki totals-raja on 9.5. Pelataan tähän vielä over-betsi, varsinkin Giolito on ollut sen verran kehno, että hän saattaa antaa osumia.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Yli 9.5 juoksua @2.00

Osuma
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.00

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.98

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.98

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.97

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan