MLB: New York Yankees - Chicago Cubs

MLB | New York Yankees - Chicago Cubs | 20:35 | 12.6.2022
Kohde sulkeutuu: 12.06.2022 20:35
Yankees on tällä hetkellä liigan ykkönen, ja viime matseissa sen sisäpeli on ollut iskussa. Cubs on kehno joukkue.Vihdoin New York Yankeesin fanit ovat tyytyväisiä. Joukkue on tällä hetkellä MLB:n ylivoimaisesti paras.
Yankeesillä on nyt 43 voittoa, kun liigan toiseksi parhaalla New York Metsillä on 39 voittoa. New Yorkin joukkueiden välinen World Series olisi kova juttu, viimeksi sellainen on pelattu vuonna 2000.
Chicago Cubsilla menee nyt heikommin. Se on National Leaguen Central-lohkossa nelosena saldolla 23-35.

Cubs ei pelaa juuri nyt hyvin. Joukkue on viiden matsin tappioputkessa. Tämä on nyt pelattavan Yankees-sarjan kolmas matsi, viimeksi Yankees vei selvästi 8-0. Avauspeli meni peräti 13. vuoropariin asti.
Cubsilla ei oikein toimi sisä- eikä ulkopeli. Se on tehnyt nyt 230 juoksua, ja sillä se on liigan 23. paras. Toisaalta se on antanut vastustajien tehdä 252 juoksua, ja sillä se on liigan seitsemänneksi kehnoin.
Yankeesin vahvuus on ulkopeli, jossa on se liigan ykkönen. Yankees on antanut vastustajien tehdä vain 168 juoksua. Sisäpelin puolella Yankees on ollut MLB:n kuudenneksi paras.

Yankeesin sisäpelissä on kova potentiaali


Tällä kertaa kummallakin on aloittava pitcher, jolla on hyvät tilastolukemat koko kaudelta. Cubsin Keegan Thompsonin voittosaldo on 6-1 ja ERA 3.17. Viimeksi Thompson pelasi Baltimorea vastaan, ja se matsi meni pieleen. Cubs hävisi 3-9, ja Thompson pysyi pelissä vain kolme vuoroparia, ja niissä hän antoi viidellä osumalla seitsemän juoksua.
New York Yankeesin aloittava pitcher on Jameson Taillon. Hänen voittosaldo on myös 6-1 ja ERA 2.73. Taillonkin on kehnonlainen viime ottelussaan. Yankees toki voitti Minnesotan 10-4, mutta Taillo antoi neljässä vuoroparissa yhdeksän osumaa ja kaikki Minnesotan neljä juoksua.

Yankees on nyt voittanut yhdeksän kotimatsia peräkkäin. Vaikka ulkopeli on ollut kauden mittaan joukkueen vahvuus, niin viime otteluissa sisäpeli on ollut avainasemassa. Viimeisissä neljässä ottelussa Yankees on tehnyt 23 juoksua. Jos Thompson pelaa kuten viime ottelussaan, niin Yankees tulee pistämään Cubsin palasiksi. Cubs on neljästi viidessä viime matsissa antanut vähintään viisi juoksua. Viimeisissä kolmessa matsissa Cubs on tehnyt vain seitsemän juoksua.


Betsataan nyt Yankeesia, kun joukkueella kerrankin menee hyvin. Sen sisäpelissä on joka tapauksessa valtaisa potentiaali, ja Taillon on hyvä pitcher. Yankees -1.5 saa Fezbetillä kertoimeksi 1.90, ja se on selvä markkinakärki.Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

New York Yankees -1.5 @1.9

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.77

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.76

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.7

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan