MLB: New York Yankees - Houston Astros

MLB | New York Yankees - Houston Astros | 02:05 | 25.6.2022
Kohde sulkeutuu: 25.06.2022 02:05
Tällä kertaa kummallakin on avauksessa kovat pitcherit, tulossa vähäjuoksuinen matsi.New York Yankeesin ero MLB:n toisena olevaan new York Metsiin on jo seitsemän voittoa. Viimeisistä viidestä Yankees on hävinnyt kaksi, mutta edelleen se on liigan selvä ykkönen.
Houston Astros on American Leaguen länsilohkon ykkönen 43 voitolla. Joukkueet pelasivat sarjan ensimmäisen matsin eilen, ja sen Yankees vei 7-6. Peli meni tiukoille. Yankees teki viimeisen vuoroparin tasoittavassa neljä juoksua. Ensin Hicks löi kolmen juoksun kunnarin, ja lopulta Judge singlen, josta Trevino toi juoksun kotiin.

Viime matsi oli muistutus siitä, että Yankeesillä on sisäpelissä huima potentiaali. Viime kaudella se ei päässyt esille, mutta nyt tuntuu, että kaikki sujuu.
Tällä kertaa Astrosin aloittava pitcher on veteraani Justin Verlander. Hän on jo 39-vuotias, mutta edelleen peli sujuu. Tällä kaudella Verlanderin rekordi on 8-3 ja ERA on erinomainen 2.30. Verlander voisi olla pelaaja, joka pystyy pitämään Yankeesin sisäpelin aisoissa.

Kaksi mainiota pitcheriä


Avausmatsi näytti myös sen, että Houstonin sisäpelissä on myös potentiaalia. Se on tällä kaudella kuitenkin ollut epätasainen. Siinä missä Yankees lyö hyvin joka ilta, niin Houston saattaa sitten olla vaisumpi. Yankees on koko MLB:n ykkönen kunnareissa ja lyödyissä juoksuissa. Aaron Judge on liigan ykkönen 27 home runilla.

Yankeesin aloittava pitcher ottelussa on Luis Severino. Severinolla on mennyt kausi myös hyvin. Rekordi on 4-1 ja ERA 3.27.
Nyt voisi olla sarja, jota Yankees ei vie puhtaasti. Astros oli viimeksi jo hyvin lähellä voittoa. Nyt voisi olla parhaat alkuasetelmat napata voitto, kun Justin Verlander on aloittaja. Verlander on vielä ollut matkaotteluissa parhaimmillaan, vierasmatsien ERA hänellä on 2.15. Astrosilla on vielä hyvä bullpen, eli vaihtopitchereiden ryhmä. Houston on yksi harvoja MLB-joukkueita, jotka pystyvät ulkopelissä vastaamaan Yankeesille.


Kertoimet matsiin ovat noin 1.80 – 2.05, ja ne lienevät kohdallaan. Vaikka Yankeesillä on kova sisäpeli, niin laitetaan Verlanderin ja Severinon vuoksi tähän totals-puolella alle 7.5 juoksua. Pienellä panoksella kuitenkin.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Alle 7.5 juoksua @2.00

Osuma
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.00

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.00

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.97

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.96

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan