MLB: New York Yankees - Seattle Mariners

MLB | New York Yankees - Seattle Mariners | 02:05 | 3.8.2022
Kohde sulkeutuu: 03.08.2022 02:05
Kumpikin pelaa hyvää ulkopeliä, ja nyt kummallakin on avauksessa hyvä pitcher.New York Yankees on edelleen MLB-liigan ykkönen, mutta ero hupenee. Nyt Los Angeles Dodgers on vain yhden voiton päässä. Yankeesin ykköstilaa American Leaguen itälohkossa ei kyllä uhkaa mikään. Toronto on vieläkin 13 voiton päässä.
Seattle Mariners on AL:n länsilohkossa kakkosena 12 voittoa Houston Astrosia perässä. Seattlen mahdollisuuden jatkopeleihin ovat villin kortin varassa. Tällä hetkellä sillä on wild card -paikka, Cleveland on jahtaamassa kahden voiton päässä.

Tämä ottelu on toinen Yankeesin ja Marinersin sarjassa. Viimeksi Yankees voitti 7-2. Aaron Judge löi ottelussa kauden 43. kunnarinsa. NY:n Jose Trevino löi kaksi home runia.

Ennen New Yorkin reissua Seattle pelasi Houston Astrosia vastaan. Marinersin sisäpeli oli Houstonissa ongelmissa, se ei pysynyt Astrosin vauhdissa.
Yankees pelasi ennen Mariners-sarjaa Kansas City Royalsia vastaan. Yankeesin sisäpeli on taas ollut kunnossa. Viimeinen Seattle-voitto mukaan lukien se on nyt tehnyt neljässä viime matsissa 11, 8, 8 ja seitsemän juoksua.

Kummulla kaksi hyvää pitcheriä


Seattlen aloittava pitcher ottelussa on Logan Gilbert. Gilbertillä on menossa hyvä kausi. Hänen saldonsa on 10-4 ja ERA 2.78. Matkapeleissä Gilbert on vielä ollut parempi kuin kotikentällä. Reissumatseissa hänen voittosaldonsa on 6-1 ja ERA 2.47.

Yankeesin aloittava pitcher on Jameson Taillon. Hänen rekordinsa on 10-2 ja ERA 3.72. Taillon on sitten ollut kotonaan kova, saldona 6-1 ja ERA 3.16. Viimeksi Kansas Cityä vastaan Taillon oli iskussa. Hän syötti kuusi vuoroparia eikä antanut ainuttakaan juoksua.

Sisäpelissä Yankees on selvästi parempi kuin Seattle. Marinersin juoksukeskiarvo on 4.09 ja Yankeesin liigan paras 5.36. Ulkopelissä on tasaisempaa. Seattle on antanut vastustajille 3.90 juoksua per matsi ja Yankees 3.35 per matsi.


Kummallakin joukkueella on kova ulkopeli, ja nyt kummallakin on avauksessa hyvää kautta pelaava picther. Vaikka Yankeesin sisäpeli on erinomainen, niin hieman matsi haiskahtaa under-ottelulta. Totals-raja on 8.5 ja laitetaan siihen varovainen betsi alle-tulokselle.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Alle 8.5 juoksua @1.91

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.9

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.84

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan