MLB: New York Yankees - Tampa Bay Rays

MLB | New York Yankees - Tampa Bay Rays | 02:05 | 16.6.2022
Kohde sulkeutuu: 16.06.2022 02:05
Yankees on tällä hetkellä liigan ykkönen, mutta ei se näin ylivoimainen ole kauden loppuun. Tampa Bay ei ole sitä paljonkaan heikompi, voisi olla yllätyksen paikka.New York Yankees on edelleen MLB-liigan selvä ykkönen. Joukkue on viiden voiton putkessa, yhteensä voittoja on 45. Toiseksi paras on New York Mets, jolla on neljä voittoa vähemmän.
Yankees on American Leaguen itälohkon selvä ykkönen. Tampa Bay Rays on kolmantena, sillä on kymmenen voittoa vähemmän kuin Yankeesilla.
Tämä ottelu on nyt tässä sarjassa toinen.Viimeksi Yankees voitti niukan matsin 2-0. Ainoat juoksut tehtiin neljännessä vuoroparissa, kun Kiner-Falefan singlellä Stanton ja Torres ehtivät kotiin asti.

Tampa Bayn aloittava pitcher on Shane McClanahan, ja tämä on hänelle kauden 13. aloitus. Viimeksi hän oli erinomainen pysyen kentällä kahdeksan vuoroparia ilman yhtään annettua juoksua mainiota St Louis Cardinalsia vastaan.
Koko kaudelta McClanahanin voittorekordi on 7-2 ja ERA mainio 1.87. Viime kuussa McClanahan pelasi Yankeesia vastaan ja antoi vain yhden juoksun kuudessa vuoroparissa.

Tampa Bay on nyt yhdeksän ottelun vieraskiertueella. Ensin se pelasi kolme matsia Minnesotaa vastaan ja voitti niistä yhden.
Koko kauden osalta Raysin joukkue on tehnyt 4.25 juoksua per ottelu. Pitcher-osaston ERA on 3.25, ja se on MLB:n neljänneksi paras.

Cortes on epätasaisempi kuin McClanahan


Yankeesillä Nestor Cortes pelaa nyt 12. matsinsa. Viimeksi hän oli vaisu. Reilussa neljässä vuoroparissa hän antoi Minnesotaa vastaan kaksi kunnaria ja yhteensä neljä juoksua. Koko kausi Cortesilta on mennyt hienosti. Hänen saldonsa on 5-2 ja ERA 1.96.
Kun Cortes viimeksi pelasi Tampa Bayta vastaan, niin hän oli erinomainen, kahdeksassa vuoroparissa hän antoi vain yhden juoksun.

Yankeesin kotirekordi on vakuuttava 26-7. Viime viikonloppuna se voitti Chicagon Cubsin kotonaan Bronxissa kolmesti peräkkäin, ja teki näissä 28 juoksua.
Yankees on vakuuttava tilastoissa. Sisäpelin puolella se on tehnyt 5.12 juoksua per ottelu, ja näillä lukemilla se on liigan kakkonen. Ulkopelissä se on paras ERA:lla 2.85.


Vaikka Yankees on ollut vakuuttava, niin haetaan tähän yllätystä. Ei se kuitenkaan ole aivan näin paljon muita parempi. MLB on pienten marginaalien sarja. Tuskin Yankees on kauden lopulla parikymmentä voittoa Tampa Bayta edellä.
Rays on ennenkin ollut hyvä Yankee Stadiumilla. Aloittava pitcher McClanahan on ollut erinomainen. Viisi kertaa kuudesta viime matsistaan hän on antanut korkeintaan yhden juoksun. Yankeesin aloittaja Cortes on hyvä, mutta epävarmempi.
Lapulle yllätys, Tampa Bay Rays ja kerroin on yli 2.20.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Tampa Bay Rays @2.25

Huti
Fezbet - Lue arvostelu

2.25

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.24

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.2

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan