MLB: New York Yankees - Tampa Bay Rays

MLB | New York Yankees - Tampa Bay Rays | 02:05 | 18.8.2022
Kohde sulkeutuu: 18.08.2022 02:05
Yankees on alamäessä, ja loukkaantumiset ovat tässä osasyynä. Tampa Baylla on nyt parempi pitcher kehissä.Kauden alkupuolella New York Yankees oli MLB:n ylivoimainen ykkösjoukkue. Nyt se ei ole enää lähelläkään sitä. Yankeesilla on 72 voittoa, ja Los Angeles DOdgersilla jo 80. Yankees ei ole edes American Leaguen ykkönen, Houston Astrosilla on kolme voittoa enemmän. AL:n itälohkossa Yankees on vielä kymmenen voittoa Tampa Bayta edellä, eli kyllä Bronxin joukkue pudotuspeleihin menee jollei nyt jotain aivan ihmeellistä tapahdu.

Yankees on kolmen tappion putkessa, ja kaiken lisäksi ennen niin kova sisäpeli tuntuu olevan tukossa. Ensin Yankees hävisi Bostonille 0-3, sitten Tampa Baylle 0-4 ja viimeksi Tampa Baylle 1-3. Tampa Bay on vastaavasti kolmen voiton putkessa, kaksi ensimmäistä voittoa se otti Baltimorea vastaan.

Koko kauden osalta Yankees johtaa Raysia keskinäisissä matseissa voitoin 7-4, mutta viimeisistä kolmesta Tampa Bay on voittanut kaksi. Tampa Bayn pitcherit ovat parantaneet viime aikoina. Koko joukkueen ERA kymmenessä viime matsissa on 3.27. 88 sisävuoron aikana Tampa Bay on antanut vastustajille 80 osumaa.
Tässä matsissa Tampa Bayn aloittaja on Corey Kluber. Viimeisissä viidessä matsissaan Kluber on kerännyt saldon 2-2 ja ERA:n 6.91. Tällä kaudella Kluber on ollut erinomainen Yankeesia vastaan, vaikka hänelle ei olekaan merkattu voittoa. Kahdessa Yankees-matsissa hänen ERA:nsa on vain 0.75.

Kluber on parempi kuin German


Yankees on voittanut viimeisistä kymmenestä vain kaksi. Loukkaantumisia on alkanut kasaantua. Sivussa on ainakin Stanton, Carpenter sekä LeMahieu, ja aloittava pitcher Severino sekä bullpenin Castro ja King.
Viime matsi Tampa Bayta vastaan ratkesi oikeastaan vain aloittaja Cortesin yhteen kehnoon syöttöön, josta Tampa Bay iski kolme juoksua.
Nyt Yankeesilta aloittajana kummulla on Domingo German. Hän on tällä kaudella aloittanut viidesti loukkaantumisensa jälkeen, eikä peli ole aina sujunut. Koko kauden osalta hänen ERA:nsa on 4.18.

Yankeesin suurin huolen aihe on sisäpelin vaisuus. Elokuun kolmas päivä siirtoikkuna laitettiin kiinni, ja sen jälkeen Yankees on osunut vain 20.8 prosentin osumatarkkuudella. näissä 11 matsissa se on tehnyt vain 2.9 juoksua per ottelu.


Alkukaudestä tämä olisi ollut Yankeesin matsi. LeMahieun, Carpenterin ja Stantonin poissaolot tuntuvat. Tampa Bayn Kluber on pärjännyt aina hyvin Bronxissa, ja German taas ei ole ollut häävi pelimies tällä kaudella. Laitetaan lapulla altavastaaja Tamba Bay, kerroin on noin 2.25.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Tampa Bay Rays @2.28

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.28

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.25

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.25

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.22

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan