MLB: New York Yankees - Toronto Blue Jays

MLB | New York Yankees - Toronto Blue Jays | 02:05 | 19.8.2022
Kohde sulkeutuu: 19.08.2022 02:05
Yankeesilla on etu pitcher-puolella, eikä sen sisäpelin massiivista potentiaalia voi unohtaa, vaikka nyt onkin mennyt kehnosti.New York Yankees katkaisi viime MLB:n matsissa kolmen tappion putkensa, kun se otti tiukkojen vaiheiden jälkeen Tampa Bay Raysta ylimääräisessä vuoroparissa 8-7 -voiton. Jatkovuoroparissa Tampa Bay teki ensin kolme juoksua ja sen voitto näytti jo olevan taskussa, mutta Yankeesin Donaldson löi pesät täynnä -tilanteessa kunnarin ja siitä kotivoitto Bronxiin.
Toronto Blue Jays voitti eilen Baltimore Oriolesit 6-1. Sekin katkaisi kolmen tappion putken. Orioles-matsi oli pitkään kahden pitcherin näytöstä, ensimmäiset juoksut tehtiin seitsemännessä vuoroparissa.

New York Yankees on edelleen vahvasti kiinni American Leaguen itälohkon ykköspaikassa. Toronto Blue Jaysilla on nyt hallussa AL:n viimeinen villi kortti -paikka.

Toronton aloittava pitcher tässä matsissa on Jose Berrios. Tämä on hänelle kauden 24. aloitus. Saldona on 8-5 ja ERA heikonlainen 5.23. Berrios on antanut vastustajille eniten home runeja koko liigasta, yhteensä 26 122 vuoroparin aikana.
Viimeksi Berrios pelasi Clevelandia vastaan. Hän pysyi kentällä neljän vuoroparin verran ja antoi siinä kahdeksalla osumalla ja kahdella vapaataipaleella kahdeksan juoksua. Kolmessa viime matsissaan Berrios on pelannut ERA:n 8.59, eli ei mene hyvin.

Varovainen betsi kotijoukkueelle


Yankeesin aloittava pitcherinä pelaa Frankie Montas. Tämä on hänelle kauden 22. aloitus ja kolmas Yankeesin kanssa. Montas siirtyi Bronxin joukkueeseen vajaa pari viikkoa sitten Oaklandista.

Montasin lukemat tältä kaudelta ovat 4-9 ja ERA 3.59. Viimeksi hän pelasi viikonloppuna Bostonia vastaan. Montas oli kentällä viisi vuoroparia, antoi kaksi juoksua ja kaksi vapaataivalta.

Kumpikin joukkue on ollut elokuussa jäässä. Toronton saldo tältä kuulta on 5-9, ja Yankeesin 4-11. Yankeesin suurin ongelma viime aikoina on ollut sisäpelissä, mutta nyt sillä on vastassa paljon home runeja antava pitcher. Vaisusta elokuusta huolimatta Yankees on edelleen selvä ykkönen lyödyissä kunnareissa. Ja olihan Donaldsonin paukku viime matsissa tästä hyvä osoitus.
Yankeesin Montas oli viime matsissaan jo parempi kuin debyytissään Cardinalsia vastaan puolitoista viikkoa sitten.


Kertoimet matsiin ovat noin 1.70 – 2.20, ja kyllä näillä lukemilla voi kevyesti betsata Yankeesia. Sillä on parempi pitcher kentällä ja kaikesta huolimatta sen sisäpelissä on ainakin paljon enemmän potentiaalia.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

New York Yankees @1.73

STS Bet - Lue arvostelu

1.73

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.71

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.71

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.71

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.7

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan