MLB: Tampa Bay Rays - New York Yankees

MLB | Tampa Bay Rays - New York Yankees | 20:40 | 4.9.2022
Kohde sulkeutuu: 04.09.2022 20:40
Yankees on pudotuksessa, ja Tampa Baylla menee hyvin. Jostain syystä vetomarkkina ei ole huomannut tätä.New York Yankees putoaa lujaa vauhtia alaspäin. Vielä kuukausi sitten sen etumatka MLB:n American Leaguen itälohkossa oli 13 voittoa, mutta nyt Tampa Bay Rays on enää viiden voiton päässä.
Tätä menoa Yankees vielä menettää suoran play offs -paikkansa. MLB:n runkosarjassa pelataan huimat 162 matsia, eli vielä olisi jäljellä joukkueesta riippuen noin 30 matsia. Yankeesilla on alla kolmen tappion putki ja Tampa Baylla viiden voiton putki. Villi kortti -paikkakin voi olla saavutus Bronxin porukalle, jos suunta ei nyt muutu. Toronto on seitsemän voittoa perässä.

Tämä on kolmas matsi näiden kahden nyt menossa olevassa sarjassa. Avauksessa Rays tyrmäsi Yankeesit 9-0. Viimeksi matsi oli tiukempi, Tampa Bay voitti vain 2-1.

Tässä matsissa Yankeesin aloittava pitcher on kesken kauden Oaklandista tullut Frankie Montas. Hänen kautensa ei ole ollut kummoinen. Saldona on 4-11 ja ERA on kehno 4.94. Tampa Bay ilmeisesti pelaa vaihtopitchereiden, eli bullpenin, varassa. Ryan Yarbrough olisi uutisten mukaan saamassa eniten vastuuta. Hänenkin kautensa on ollut vaisu, saldona vain 1-8 ja ERA 4.97.

Judge kokoonpanon kärkeen, mutta sekään ei auttanut


Alkukaudesta Yankeesien hyökkäys oli ehkä parasta mitä MLB:ssä on nähty aikoihin. Nyt sitä ei oikein enää edes tunnista samaksi porukaksi. Toki loukkantumiset ovat osuneet pahasti, mutta silti pudotus on ollut melkoinen. Kahdessa viime matsissa Yankees on lyönyt vain yhden juoksun, ja se oli viime ottelun viimeisessä vuoroparissa, kun kunnarikone Aaron Judge pamautti taas yhden home runin.

Yankeesin joukkueen osumatarkkuus mailan varressa on All Stars -tauon jälkeen ollut vain noin 22 prosenttia. Kunnareita se on lyönyt viimeisissä 40 ottelussa vain 48, kun alkukaudesta se oli tekemässä home runien kausiennätystä.

Itseluottamus on Tampa Bayn puolella. Viimeisissä kymmenessä matsissa Tampa Bayn saldo on 8-2 ja Yankeesin 3-7. Loukkaantumiset kiusaavat Yankeesia vieläkin. Viikonloppuna Andrew Benintendi vuorostaan putosi sairastuvalle rannevamman vuoksi.
Yankeesin epätoivoa kuvastaa se, että viime matsissa Judge siirrettiin sisävuoron kokoonpanossa ykköseksi, mutta eipä siitäkään ollut apua.


Jostain syystä vetomarkkina kuitenkin pitää Yankeesia suosikkina, ja siihen on laitettava vastaan. Tampa Bay Raysin kerroin on reilusti päälle kakkosen, ja se kelpaa oikein hyvin.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Tampa Bay Rays @2.05

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.05

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.05

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.05

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.04

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.00

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan