MLB: Toronto Blue Jays - New York Yankees

MLB | Toronto Blue Jays - New York Yankees | 02:05 | 19.6.2022
Kohde sulkeutuu: 19.06.2022 02:05
Yankees on edelleen liigan ykkönen. Ei tämä kauden loppuun tule jatkumaan, mutta juuri nyt kaikki osat Yankeesin joukkueesta ovat erinomaisessa kunnossa.New York Yankees menee komeasti voitosta voittoon. Ensin se sweeppasi kotonaan Bronxin Yankee Stadiumilla Tampa Bay Raysit 3-0 ja viimeksi Torontossa se suorastaan murskasi Blue Jaysin 12-3. Kaiken kaikkiaan Yankeesin voittoputki on jo kahdeksan matsin mittainen. Se on ylivoimainen MMLB:n ykkönen, kakkosena oleva NY Mets on viiden voiton päässä.

Torontolla on nyt 11 voittoa Yankeesia vähemmän, mutta silti se on American Leaguen itälohkon kakkonen.
Joukkueiden viime ottelussa viides vuoropari oli ratkaiseva. Yankees paukutti siinä kahdeksan juoksua. Anthony Rizzo oli ottelun kuuma pelaaja. Hän löi viitosvuoroparissa grand slamin, eli kunnarin ja pesät tyhjäksi.

Tällä kertaa Yankeesin aloittava pitcher on Jameson Taillon. Hänelle ottelu on kauden 13. aloitus. Taillonin saldona on 7-1 ja ERA 2.93. Reilun 67 vuoroparin aikana Taillon on antanut vain seitsemän vapaataivalta ja polttanut 52 lyöjää.
Viime ottelussaan Taillon otti voiton, kun vastassa oli Chicago Cubs. Viidessä vuoroparissa hän antoi kolme juoksua viidellä osumalla ja yhdellä vapaataipaleella. Ottelun lopputulos oli hurja 18-4.
Kolmessa viime ottelussaan Taillon on saanut kaksi voittoa, ei tappioita ja ERA on 4.24.

Manoah ei ole aikaisemmin hävinnyt Torontossa


Toronton aloittava pitcher on Alek Manoah. Hänellekin matsi on kauden 13. aloitus. Manoahin lukemat ovat vakuutavat. Saldona on 8-1 ja ERA vain 1.67. Yli 75 vuoroparin aikana hän on antanut 14 vapaataivalta sekä polttanut 68 lyöjää.
Viimeksi Manoah pelasi Baltimore Oriolesia vastaan, ja kuudessa vuoroparissa Orioles sai vain yhden osuman eikä yhtään juoksua. Viimeisissä kolmessa ottelussa Manoah on jokaisen voittanut kovalla ERA:lla 1.37.


Toronton Manoah on ollut tällä kaudella rautaa, eikä hän ole koskaan hävinnyt Toronton Rogers Centerillä. Nyt vaan vastassa on tulikuuma Yankees. Yankeesin joukkueessa ei tällä kaudella ole ollut heikkouksia. Koko yhdeksän pelaajan kokoonpano on erinomainen ja pitcher-puolikin on ollut jatkuvasti loistava. Ottelun heikko kohta ovat Toronton vaihtosyöttäjät. Kun Manoah lähtee kentältä, niin Blue Jays on pulassa.
Pelataan vielä Yankeesia. Harvoin MLB:ssä on joukkue, joka on näin erinomaisessa iskussa. Kerroin on noin 2.20.Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

New York Yankees @2.2

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.2

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.2

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.2

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.15

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.15

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan