MLB: Toronto Blue Jays - New York Yankees

Ke 28.9. | klo 02:07 | MLB | TORONTO BLUE JAYS - NEW YORK YANKEES

Kohde sulkeutuu: 28.09.2022 02:07


Molemmat menossa play offseihin


Baseballin MLB-liiga on loppusuoralla. Runkosarjassa pelataan 162 matsia, ja nyt joukkueilla on jäljellä vajaat kymmenen ottelua.

New York Yankees aloitti kauden kuin unelma. All Stars -tauon jälkeen alkoi tulla ongelmia, mutta nyt se kuitenkin on jo ehtinyt varmistaa paikan pudotuspeleihin. Yankeesillä on nyt 94 voittoa, kun villi kortti -paikassa lujaa kiinni olevalla Toronto Blue Jaysillä on 87 voittoa.
Yankees on viime aikoina ollut taas kovassa kunnossa. Edellisessä ottelusarjassa Boston Red Soxia vastaan se voitti kaikki neljä ottelua.

Toronto pelasi viimeksi Tampa Bay Raysia vastaan. Ensimmäiset kaksi se hävisi, mutta voitti seuraavat kaksi.

Nämä joukkueet aloittivat ottelusarjansa eilen, ja avauksen Toronto vei niukasti jatkovuoroparissa 3-2. Yankees teki matsin kaksi ensimmäistä juoksua. Ensin avausvuoroparissa Torres löi ja Judge toi juoksun kotiin. Toisessa vuoroparissa Kiner-Falefa löi soolokunnarin.

Neljännessä vuoroparissa Toronto tasoitti. Hernandez löi tuplan, ja Bichette sekä Guerrero jr toivat juoksut. Loppumatsi oli sitten tasainen, ja vasta ensimmäisessä jatkovuoroparissa Toronton Guerrero junior sai lyötyä Biggion kotiin.

Taillon oli viimeksi erinomainen


Tällä kertaa New York Yankeesin aloittava pitcher on Jameson Taillon. Ottelu on Taillonille kauden 31. aloitus. Nyt saldona on 13-5 ja ERA on 3.90. Viimeksi Taillon pelasi Boston-sarjassa. Hän heitti kuusi vuoroparia, eikä antanut yhtään juoksua, vaikka vastukset osuivat neljä kertaa ja saivat yhden vapaataipaleen.

Toronton aloittaja on Jose Berrios, ja hänelläkin on 31. aloitus. Berriosin saldona on 11-6, ja ERA on heikko 5.27. Berriosilla meni heikosti viime matsissaan Tampa Bayta vastaan. Hän oli pelissä vain kaksi vuoroparia, ja meni niissä antamaan peräti kuusi juoksua.


Jos mitään aivan ihmeellistä ei tapahdu, niin nämä kaksi pelaavat pudotuspelejä. Berrios on ollut koko ura huomioon ottaen hyvä pitcher kotikentällä Rogers Parkilla, vaikka muuten ei olekaan mennyt häävisti. Berriosin ongelmana on ollut se, että hän antaa vastuksille paikkoja lyödä palloa kauas. Yankeesia vastaan tämä on huono juttu, Bronxin porukka on kauden kunnaritilastossa selvä ykkönen.
Yankeesin Taillon oli hyvä viime matsissaan.
Tasainen matsi tulossa, mutta Yankees on kuitenkin parempi joukkue. Vetomarkkina suosii kotijoukkuetta, joten ollaan tätä vastaan. Lantit Yankeesille, kerroin on hivenen alle kahden.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

New York Yankees @1.98

Mr Green - Lue arvostelu

1.98

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.98

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.95

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.95

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan