MLB: Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays

MLB | Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays | 22:07 | 1.7.2022
Kohde sulkeutuu: 01.07.2022 22:07
Tampa Bayn heikkous on Toronton vahvuus. Tampa Bayn sisäpeli on heikossa kunnossa.Tampa Bay Rays sekä Toronto Blue Jays jahtaavat MLB-liigan American Leaguen Itälohkossa kärkijoukkue New York Yankeesia. Toronto on kakkonen 43 voitolla ja Tampa Bay nelonen 40 voitolla. Yankees on vielä kaukana, sillä on jo 56 voittoa. Tämä lohko on tällä kaudella todella kovatasoinen, villi kortti -paikkoja tästä lohkosta ainakin on jaossa.

Tämä matsi on näiden joukkueiden sarjassa nyt toinen. Viimeksi Toronto voitti 4-1. Matsin kaikki juoksut tulivat kunnareista. Toronton Hernandez ja Espinal löivät kahden juoksun home runit ja Tampa Bayn Paredes löi soolon.

Tampa Baylla on nyt alla kolmen tappion putki, kun se meni ennen Toronton kohtaamista häviämään kahdesti Milwaukeelle. Raysilla on ollut ongelmia sisäpelin kanssa, juoksuja ei tule tarpeeksi. Ulkopelin varassa Tampa Bay on saanut tulosta aikaan, mutta kolmessa viime matsissa vastus on tehnyt vähintään neljä juoksua, eikä tähän Raysilta ole löytynyt vastausta.

Nyt aloittava pitcher Corey Kluber on hävinnyt kaksi viimeistä matsiaan. Koko kauden osalta rekordi on 3-4 ja ERA 3.25. Kluberin olisi nyt onnistuttava, ei Tampa Bay pärjää Torontolle, jos lähdetään kilpaa iskemään juoksuja helpoista syötöistä.
Raysin pitcherit ovat pitäneet vastustajat hyvin aisoissa, mutta kunnareita on lipsahdellut.

Kotivoitolle varovainen betsi


Toronton aloittaja Jose Berrios ei ole ollut hyvä viime aikoina. Milwaukeeta ja Chicago White Soxia vastaan viime otteluissaan Berrios oli todella kehno. Nämä kumpikin olivat reissumatseja.
Koko kauden osalta Berriosin ERA on heikko 5.86 ja rekordi 5-4.

Avain matsiin voisi olla se, että vaikka Tampa Bay pelaa tiukkaa ulkopeliä, niin kunnareita tulee. Ja Torontolle tämä on vahvuus- Tampa Bay on antanut koko MLB:n viidenneksi vähiten osumia ja juoksuja, mutta seitsemänneksi eniten home runeja.
Toronton Berriosilta voisi odottaa parempaa peliä nyt kotona kuin kahdessa edellisessä vieraskentällä. Kotona Toronton Rogers Centrellä Berriosin ERA on huomattavasti parempi3.18 ja rekordi 3-0.


Otetaan tähän pienellä panoksella varovainen betsi kotijoukkueelle. Kerroin on noin 1.75.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Toronto Blue Jays @1.78

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.78

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.77

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.76

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.76

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.76

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan