MLS: Cincinnati - Orlando City

MLS | Cincinnati - Orlando City | 02:30 | 25.6.2022
Kohde sulkeutuu: 25.06.2022 02:30
Cincinnati on takuulla ylisuorittanut, kun viime kausien heikoin joukkue on pelaamassa play offs -paikoista.Orlando City on MLS-liigan Itäisen konferenssin nelonen ja Cincinnati on kahdeksas. Seitsemän parasta jatkavat play offseihin.
Cincinnati on kolmen voitottoman ottelun putkessa. Viimeksi se pelasi tasurin vieraissa Philadelphiaa vastaan, sitä ennen tuli tappiot Montrealille ja New Englandille. Orlando katkaisi viime kierroksen Houston-voitolla kolmen voitottoman ottelun putkensa.

Cincinnati on ollut viime vuosina yksi MLS:n kehnoimmista joukkueista, ja siihen nähden tämä kausi on sujunut hyvin. Kolmena viime kautena Cincinnati on ollut sarjataulukon viimeinen. Nyt kun joukkue on jo voittanut kuusi matsia, niin sillä on yhtä monta voittoa kuin umpikehnolla kaudella 2019.

Cincinnatin hyökkäys toimii mukavasti, mutta puolustus on ongelma. Se on päästänyt Itäisessä konferenssissa kolmanneksi eniten maaleja.

Orlando on joukkue, joka pelaa tehokasta, mutta ei niin miellyttävää futista. Se on saanut raavittua tuloksia tällä kaudella omalla pelitavallaan. Joukkueen päävalmentaja Oscar Pareja peluuttaa joukkuetta niin, että kenttää levitetään. Laitapakeilla on lupa nousta.

Orlando petraa, Cincinnati vajoaa


Orlando on hyvin organisoitu joukkue, mutta Parejan mukaan hienosäätö on vielä kesken, ja otteluiden lopuissa joukkueen pitäisi olla vahvempi.
Orlandolla on täksi kaudeksi sen verran uusia pelaajia, että joukkueen dynamiikka on ajoittain alkukaudesta ollut hakusessa. Kauden mittaan peli vielä luultavasti paranee.

Cincinnatin kärki Brandon Vazquez on tehnyt jo kahdeksan maalia, ja se on tälle joukkueelle hyvä saavutus. Isaac Atanga ja Calvin Harris ovat jalkavaivaisena sivussa. Alec Kannilla on jonkinlainen vamma alavartalossa ja Ronald Matarrita parantelee vielä nilkkaansa.
Orlandon paras maalintekijä itävaltalainen Ercan Kara on tehnyt kuusi maalia. Sivussa ovat varmuudella Antonio Carlos sekä Silvester van der Water, ja ehkä myös Mason Stajduhar.


Kertoimet matsiin ovat noin 2.30 – 3.75 – 2.80. Betsataan vierasjoukkue Orlandoa. Se on vähintään keskikastin porukka, kun taas Cincinnati on ylisuorittanut. Ei oikein ole mitään syytä, miksi viime kausien jumbojoukkue olisi yhtäkkiä pelaamassa pudotuspelipaikoista. Cincinnati tullee putoamaan sarjataulukossa alaspäin. Vetomarkkinoilla vierasvoiton kertoimet ovat putoamassa, joten siihen pitää äkkiä hypätä mukaan.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Orlando City @2.95

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.95

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.84

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan