MLS: Los Angeles Galaxy - Portland Timbers

MLS | Los Angeles Galaxy - Portland Timbers | 00:00 | 19.6.2022
Kohde sulkeutuu: 19.06.2022 00:00
Portlandin puolustus antaa paikkoja, ja samalla Galaxyn hyökkäys on petrannut.Los Angeles Galaxy on MLS-liigan Läntisen konferenssin viitonen. Sillä on 14 ottelusta 23 pistettä, maaliero on 17-15, eli joukkueen hyökkäys on ollut vaisuhko. Viime ottelussaan Galaxy kyllä hyökkäsi hyvin, kun Austin meni nurin 4-1. Galaxy voitti Austinin maalia kohti menneissä laukauksissa 10-3.

Kaikki Galaxy vastaan Austin -ottelun maalit tehtiin toisella puoliajalla. Avauspuoliskolla Chicharito ensin missasi rankkarin aivan ottelun alussa ja sitten puolen tunnin jälkeen VAR hylkäsi Chichariton osuman käsivirheen vuoksi.

Ottelun ensimmäisen maalin teki Austin. Tunnin kohdalla sitten Chicharito teki hyväksytyn maalin, ja pari minuuttia myöhemmin serbikärki Joveljic teki toisen maalin. Aivan ottelun lopussa Joveljic ja Alvarez tekivät kaksi nopeaa maalia.

Galaxyn hyökkäyksessä on potentiaalia, ja viime aikoina se on alkanut näkyä. Ennen Austin-ottelua Galaxy voitti US Open -cupissa Los Angeles FC 3-1. Galaxyn manageri Greg Vanney sanoi, että cup-voitto oli joukkueelta tasapainoinen esitys.

Viime kaudella Galaxyn hyökkäys oli liikaa Chichariton varassa, mutta tällä kaudella maalit ovat jakautuneet tasaisemmin. Alkukaudesta Vanney teki kokeiluja ryhmä kanssa, ja nyt kahdessa viime voittomatsissa systeemi on ollut 4-2-3-1, ja se tuntui toimivan.

Portland antaa maalipaikkoja


Portlandilla on 15 ottelusta 15 pistettä. Maaleja se on tehnyt enemmän kuin Galaxy, Portlandin maaliero on 21-25.
Portland on kolmen ottelun tappioputkessa. Viimeksi se hävisi Inter Miamille 1-2. Otteluraporttien mukaan Portland olisi voinut osua useamminkin. Ennen tappioputkeaan Portland oli piessyt Kansas Cityn 7-2.
Portlandin manageri Savarese on valittanut sitä, että joukkue antaa vastustajille liikaa tilaa hyökkäyspäässä.

Kummankin joukkueen viime ottelusta on jo melkein kolme viikkoa aikaa. Maaottelutauko antoi joukkueille aikaa pistää peli kuntoon.

Galaxyn joukkueesta sivussa ovat vielä nilkkavaivainen Adam Saldana, polvivaivainen Jorge Villafana, lonkkavaivainen Sacha Kljestan, polvivaivainen Sega Coulibaly sekä jalkavaivaiset Douglas Costa sekä Eriq Zavaleta.

Portlandilta sivussa ovat takareittään potevat Eryk Williamson ja Blake Bodily sekä eri syiden vuoksi ainakin David Bingham, Claudio Bravo, George Fochive, Diego Gutierrez sekä Jaroslaw Niezgoda.


Kertoimet matsiin ovat noin 1.70 – 4.00 – 4.50, ja ne lienevät kohdallaan. Portlandin päävalmentaja valittaa, että joukkue antaa vastustajan hyökkääjille liikaa tilaa. Samalla Galaxyn hyökkäys on parantanut huomattavasti. Lapulle Galaxy -1.5, kun Mr Greeniltä löytyy komea markkinakärki 3.00.

Chicharito saattaa olla jättämässä Los Angelesin, mutta kyllä hän vielä on mukana.iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

LA Galaxy -1.5 @3.00

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

3.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.8

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.8

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.54

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan