MLS: Seattle Sounders - Los Angeles FC

MLS | Seattle Sounders - Los Angeles FC | 22:00 | 18.6.2022
Kohde sulkeutuu: 18.06.2022 22:00
LA on sarjaykkönen, mutta viime aikoina Seattle on pelannut paremmin. Muuten nämä kaksi ovat melko tasaväkiset joukkueet.Pohjois-Amerikan Mestarien liigan hallitseva mestari Seattle Sounders on nousussa MLS-liigan sarjataulukossa. Se aloitti kauden kehnosti, mutta nyt Läntisen konferenssin viiden ottelun kuntopuntarissa se on jo ykkönen. Viimeksi Seattle oli vakuuttava kotonaan Vancouveria vastaan, voitto tuli 4-0.

Seattle dominoi Vancouveria vastaan kummassakin päässä kenttää. Se itse laukoi kahdeksan kertaa maalia kohti ja teki osumat hyvällä prosentilla. Samalla sen puolustus piti Vancouverin hyvin aisoissa, Vancouver ei saanut yhtään laukausta kohti Seattlen maalia.
Seattle aloitti maalinteon matsissa jo viiden minuutin kohdalla, kun Lodeiro laittoi pilkun maaliin. Hieman ennen puolta tuntia Ruidiaz teki toisen maalin ja sama mies kolmannen ennen kuin tunti oli täynnä. Viimeisen kassin teki Roldan aivan viime minuuteilla.

Seattle oli tehokas myös edellisessä matsissa Charlottea vastaan, siinä ottelussa se teki kaksi maalia kolmella maalia kohti menneellä kudilla.
Los Angeles FC on lännen sarjataulukon ykkönen. Eroa kakkosena olevaan FC Dallasiin on neljä pistettä. Kaksi viimeistä LA on voittanut, viimeksi meni nurin San Jose 3-2. Ennen kahta viimeistä voittoa Los Angeles pelasi kolme matsia ilman voittoa.

San Jose -matsi alkoi vauhdilla. Vartin kohdalla peli oli Los Angelesille jo 2-1, kun ensin Arango ja Hollingshead tekivät kotijoukkueelle kaksi ja perään San Josen Ebobisse kavensi. Puolen tunnin kohdalla Ebobisse vielä tasoitti. Heti toisen puoliskon alkuun LA:n Rodriguez teki voittomaalin. San Jose on sarjataulukon toiseksi viimeinen, ja heikossa iskussa, joten kovin vakuuttava LA:n voitto ei ollut.

Chiellini on tulossa, mutta ei vielä


MLS-liigassa oli hiljattain pitkä maaottelutauko, ja sen aikana LA:n päävalmentaja Steve Cherundolo on uutisten mukaan tehnyt puolustukseen muutoksia. Puolustuksen ongelmiin on varmasti tulevaisuudessa suurena apuna Juventuksesta hankittu legenda Giorgio Chiellini. Chiellini oli vielä viime Serie A -kaudella hyvässä kunnossa, joten kyllä hän MLS-liigassa on kova tekijä. Vielä Chiellini ei ole mukana.

Seattlelta Joao Paulo on sivussa polvivamman vuoksi. Yeimar Gomez Andradella on takareiden kanssa ongelmaa ja Stefan Clevelandilla on jonkinlainen kasvovamma.

Los Angelesilla on enemmän pelaajia sivussa. Paras maalintekijä Carlos Vela saattaa joutua jäämään sivuun reisivamman vuoksi, Franco Escobarilla on pohjevamma ja Ismael Tajouri-Shradilla on myös jalkavamma. Diego Palacioksella on päävamma, Julian Gainesilla taas on vikaa lantiossa ja Erik Duenasilla polvessa.


Seattle on nousussa, peli sujuu hyvin. Los Angeles taas ei ole viime kierroksilla vakuuttanut, ja paljon on pelaajia loukkaantuneena. Kertoimet otteluun ovat noin 2.25 – 3.50 – 3.10. Lapulle Seattle, hypätään nousukunnossa olevan kyytiin.


Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Seattle Sounders @2.37

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.37

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.33

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.32

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan